Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Danii: "Simon Cowell är en diva"

- 10/11/2008, 09:23 -

Sångerskan går till syrlig attack mot sin kollega Simon Cowell.

Dannii Minogue och Simon Cowell var bra vänner. Båda är domare i succéprogrammet X-factor. Men det här var innan Simon tog in en ny domare. Skönheten Cheryl Cole från tjejgruppen "Girls Aloud". Något som Dannii inte ville acceptera. Och nu går hon till syrlig attack.

– Det här året har varit väldigt känslosamt och jag erkänner att jag har fått kämpa för att bearbeta allt. Speciellt med Simon som är den största divan på showen. Mariah Carey går inte ens att jämföra, säger Dannii Minogue till News of the World.

I intervjun framgår det att Dannii tror att Cheryl Cole kom med i programmet för att Simon Cowel helt enkelt vill ligga med henne. Istället för Dannii Minogue är det nu den elva år yngre Cheryl Cole som sitter bredvid Simon.

– Han flyttade mig i från honom och sitter nu bredvid Cheryl och han är i hennes öra hela tiden. Det är en diss men jag är okej med det. Det är inget jämfört med vad jag varit med om de senaste året, säger hon till News of the World.

Hon åsyftar förstås den vassa kritik hon fick av både dåvarande domaren Sharon Osbourne och Louis Walsh. Vi får se om den hon får behålla jobbet efter den här öppenhjärtiga intervjun.

Skrivet av: