Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ronsons stora hämnd på Lohan

- 06/04/2009, 00:05 -

Exflickvännen ser till att Lindsay Lohan portas från inneställena.

Som ett löpeld sprider sig en uppmaning bland krögarna att porta Lindsay Lohan från de hetaste Hollywoodkrogarna. Förra flickvännen och DJ:en Samantha Ronson kräver att dörrvakterna vägrar att släppa in Lohan på de ställen som hon spelar skivor på.

Lohan ställde till med ett stort drama i fredags utanför nattklubben Bar Marmont, där Ronson var DJ vid en fest för sin syster och designer Charlotte Ronson. När Lohan försökte ta sig in blev hon stoppad av fem storväxta vakter, som, enligt en källa, hade fått tydliga order från Ronson om att inte släppa in Lohan under några som helst omständigheter.

– Om inte Lindsay rammar klubben, kör över den röda mattan och störtdyker in, kommer hon inte att vara här, sa en källa innan spelningen, nära Ronson, till OK! Magazine.

Samtidigt som Lohan inte kom in fick flera andra megakändisar släppas in såsom Nicole Richie, Molly Sins, Sting och Jewel.

– Lindsay visste att hon inte var välkommen, men hon kom ändå till ingens nytta, säger en annan källa till OK! Magazine.

Skrivet av: