Samantha: Lindsay behöver hjälp!

- 13/04/2009, 08:41 -

Samantha Ronson bekräftar omvärldens farhågor. Det är på väg utför för Lindsay.

Letade febrilt efter ex-kärleken

Lindsay Lohan har spenderat den senaste tiden i komplett kaos. Sena partynätter, fortkörning, spritfester och dessutom ett löljigt lågt födointag. För Coca-Cola och cigaretter kan knäppas räknas till kostcirkeln för Lindsay, vars våg knappt klockar in på 44 kilo. Och nu –efter den tumultartade separationen från flickvännen Samantha Ronson – tycks läget vara mer akut än någonsin.

Lindsay började veckan med att färga håret eldrött, skaffa en ny tatuering, dricka sig redlös och irra runt på Los Angeles hetaste inneställen, på jakt efter ex-kärleken och discjockeyn Samantha.

"Hon var nästan medvetslös"

Hennes festande är gränslöst och dekadent och hon jämförs med gamla Britney. I helgen syntes hon på ytterligare en fest i Hollywood.

– Folk fyllde på hennes glas hela kvällen. Hon var nästan medvetslös och kunde inte prata. Hon var ensam och såg borttappad ut, säger en källa till OK! Magazine.

Lohan stannade kvar på festen till tre på morgonen och körde sedan iväg till nästa fest, skriver The Sun.

Lindsays anhöriga är extremt oroliga och anser att Lindsay borde skickas in till rehab en fjärde gång. Samantha, som tidigare ansökt om besöksförbud för att slippa Lohan, har nu pratat med Lindsay.

– De pratade med varandra i telefon och Samantha bad Lindsay att skaffa hjälp, säger en källa till People.

Skrivet av: