Realityprofilen Adam Linard, 26, attackerades av en knivman i Helsingborg.
Realityprofilen Adam Linard, 26, attackerades av en knivman i Helsingborg. - Foto: Stella Pictures och Robert Eklund/Stella Pictures

Adam Linard misshandlad av knivman: "Försökte hugga mig"

Realityprofilen Adam Linard, 26, känd från både "Paradise Hotel" och "Celebrity ex on the beach", har blivit attackerad på öppen gata av en knivbeväpnad man.
"Var försiktiga, han försökte hugga mig. Han är på fri fot", skriver Adam, som polisanmält händelsen, på Instagram.


Det var under natten mot söndagen som Adam Linard, 26, känd från både "Paradise Hotel" och "Celebrity ex on the beach", blev misshandlad av en okänd knivman i centrala Helsingborg.

”Var försiktiga, han försökte hugga mig. Han är på fri fot. Tur man är snabb,” har han skrivit på Instastory i samband med att han förklarar vad som hänt. 

Adam Linard om attacken: "Ville krama mig"

Knivmannen, som klev av på samma busshållsplats som Adam och hans flickvän, bad först om en kram.

– En kille försökte krama mig, han ville krama mig, och sedan slog han mig i huvudet och drog kniv mot mig. Var försiktiga där ute, säger han till Aftonbladet och fortsätter:

Adam Linard. Foto: Stella Pictures

– Snäll som jag är, eller blåögd kanske, gav jag honom en kram och precis efter så slog han mig i huvudet. Jag bara: ”vad fan sysslar han med?” och då började han rota i byxlinningen efter något så då sprang jag.

Knivmannen är på fri fot

Med knivmannen i hasorna lyckades Adam larma polisen, som grep mannen och upprättade en polisanmälan.

– Jag ringde dagen efter och då sa polisen att han hade fått sova ruset av sig men att de släppt honom, säger Adam till tidningen och fortsätter:

– Jag är glad att jag var kvar så de fick fast honom för nu kanske det händer något med ärendet och han kan bli dömd.

Realityprofilen uppger vidare att han är omtumlad, och att han fått en fläskläpp, men att han under omständigheterna mår bra.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.