Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Katrin tror inte på äktenskapet

Nöje | 10/10/2008 23:42

Trots att hon aldrig varit gift på riktigt sågar hon äktenskapet.

Även om hon inte tror på äktenskapet verkar Katrin Zytomierska tro på relationer. Hon var nämligen inte singel så särskilt jättelänge efter uppbrottet med Alex Schulman efter att ha gått vidare till Rickard Nordstrand. Men nu väljer hon att dissekera äktenskapet, som enligt henne präglas av bitterhet, tjafs och sexlöshet.

I en debattartikel i Expressen skriver Zytomierska:

"Jag kanske låter krass, men det är faktiskt så det är. Jag är 31 år gammal. Jag var ihop med min kille i sex år. Det är inte alls illa pinkat faktiskt. Sex år utan otrohet eller bråk eller drama. Sex härliga år av glädje, lycka och skratt. Men elden slocknade. Elden slocknar i de allra mest perfekta förhållanden. Orsaken behöver verkligen inte vara ett drama. För börjar elden att avta är det lika bra att ta en bytta vatten och släcka den lilla lågan. Det är ingen idé att låta lågan fladdra svagt och att kämpa för att tända den igen."

Vidare ser hon sexet som det sluttande planet:

"Sex är svårt. Sex måste man jobba för och det pallar man ofta inte och då är slutet nära. Fast även om man jobbar för sexet så blir det trist och enformigt till slut. Jag tror att vi måste bli öppnare i den här sexfrågan. Vad ska man göra egentligen för att få i gång sexet efter att ha legat i samma ställning i fem år och efter att man pillat på samma sätt? Vet man det? Jag vet inte."

Skrivet av: