Årets deltagare. Pressbild.
Årets deltagare. Pressbild. - Foto: Ulrika Malm/SVT

De är med i "Gift vid första ögonkastet"

Publicerades: 27 Mar, 10:52

SVT:s kärleksdokusåpa "Gift vid första ögonkastet" återvänder snart med ännu en säsong med åtta nya singlar som parats ihop av programmets experter.


Fakta: Årets deltagare i "Gift vid första ögonkastet" 2023

Arvid, 34, militärofficer, Djursholm

Agust, 32, projektledare och konstnär, Uddebo

Fredrik, 32, produktchef, Stockholm

Alexander, 40, enhetschef på akutavdelningen, Malmö

Lina, 37, sjukvårdsbiträde, Göteborg

Stina, 31, sjuksköterska, Uppsala

Ida, 35, mäklare, Stockholm

Caroline, 32, djursjukskötare, Kumla

Expertpanelen består som tidigare av psykoterapeuten Maria Farm, sexolog- och psykoterapeuten Karl Norwald och psykologen Fredric Bohm.

Nytt för i år är att programserien utökats till tio avsnitt. Nytt är också att huvudprogrammet följs av tillägget "Kärleksrådet", där journalisten Helle Schunnesson samtalar med experterna om hållbara relationer.

Programmet är ett socialt experiment som går ut på personer som aldrig har träffats eller ens sett varandra förut paras ihop i giftermål. Första gången de möts är vid altaret och därefter följer en testperiod där de lever som gifta, innan de väljer om de vill hålla ihop eller skiljas.

"Gift vid första ögonkastet" har premiär 10 april.

TT
/
/
/
/
/
Senaste nytt

Skandalprofilen Dan Bilzerian gästar Stockholmskrog – ska festa med med svenska influencers

Anna Brolins avslöjande i direktsändning – försvinner från tv-rutan: "Ska tillbaka till..."

Anna Brolin är programledare för TV4:s "Efter fem" och i tisdagens sändning gjorde den uppskattade tv-profilen ett avslöjande.

Isländska scener för små för Björks turné

Björk uppmanar dagens tech-miljardärer att skapa förutsättningar för artister att turnera på ett miljövänligt sätt. Den isländska artisten, just nu i färd med att förbereda sin kommande Europaturné, ser framför sig en särskild festivalbåt som korsar oceaner utan att några flygningar behöver göras.

Carolina Gynning i chock efter Viktors prank: "Det värsta jag varit med om"

Att det skämtas friskt hemma hos Carolina Gynning och Viktor Philipson har nog inte kunnat undgå någon. Men ett av hans practical jokes mot Gynning gick kanske för långt...

Unga Klara tar sig an "Romeo och Julia"

1 timme sedan
Ungdomars explosiva kraft står i fokus när Unga Klara i Stockholm sätter upp William Shakespeares "Romeo och Julia" i höst. Huvudrollerna spelas av Myra Neander och Nina Rashid. För regin svarar Gustav Deinoff, en av teaterns två konstnärliga ledare, som med hjälp av Mari Carrascos koreografi och ny musik av Mikael Karlsson vill åstadkomma en föreställning som ska drabba högstadielever lika hårt som han själv en gång blev drabbad.

Bokmässan lyfter judiska författare

2 timmar sedan
I år präglar den judiska kulturen Bokmässan i Göteborg – med gäster som Joshua Cohen, Judy Batalion och Bernard-Henri Lévy. Nu vill mässansvariga Frida Edman också göra kulturpolitisk skillnad.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.