Bob Hund är ett av de band som spelar i Hasselbackens trädgård i sommar. Arkivbild.
Bob Hund är ett av de band som spelar i Hasselbackens trädgård i sommar. Arkivbild. - Foto: Pontus Lundahl/TT

Hasselbacken satsar på utomhuskonserter

Publicerades: 29 Mar, 06:00

Anrika Hasselbacken i Stockholm satsar på utomhuskonserter i sommar. Bland artisterna märks Bob Hund, Weeping Willows och Linnea Henriksson.


Sommarspelningarna i hotellets trädgård inleds den 3 juni med Movits och avslutas den 26 augusti med en dansfest med Soul Train Party.

Datum: 3/6 Movits, 17/6 Per Persson & Nya Packet och Engmans kapell, 7/7 Linnea Henriksson, 3/8 Bob Hund, 19/8 Weeping Willows, 25/8 Patrik Isaksson, 26/8 Soul Train in the Park.

TT
/
/
/
Senaste nytt

Carolina Gynning visar upp sin stora tatuering på ryggen

Juilliard sparkar tidigare chef

Juilliard School i New York, en av världens mest kända musikhögskolor, har sparkat en tidigare chef efter anklagelser om sexuella trakasserier. Mannen hade under 25 år en ledade position på skolan.

Därför känner du igen lyxvillan i Netflix-serien "Barracuda Queens"

1 timme sedan
Barracuda Queens, som baseras på verkliga händelser, gör succé på Netflix. Tycker du kanske att karaktären Amina Khalils hus ser bekant ut? Det finns en förklaring till det.

Norska Melodifestivalen bjuder in släppta låtar

2 timmar sedan
Inför Melodifestivalen 2024 inför Norge en stor regeländring: Alla norska låtar utgivna efter 1 september i höst får tävla. Det betyder att även musik som redan har nått publiken kan vara med.

Domstol: Krim-guld ska skickas till Kiev

2 timmar sedan
Högsta domstolen i Nederländerna har beslutat att en ovärderlig guldskatt från Krimhalvön ska lämnas till Ukraina. Precis innan Ryssland annekterade Krimhalvön 2014 lånades guldskatten, "Det skytiska guldet", ut till Allard Pierson Museum i Amsterdam. Såväl Ukraina som fyra olika museer på det ockuperade Krim har sedan gjort anspråk på skatten under en diskussion som pågått under tio år. Men skatten ska till Kiev och till den ukrainska staten – inte till Krim, enligt beslut i Högsta domstolen i Nederländerna.

Sommarvärdens hånfulla pik – efter Sveriges Radios miss

2 timmar sedan
"Sommar i P1" drar snart igång och 2023 års sommarpratade har presenterats. Men i samband med detta gjorde Sveriges Radio en liten miss, som sommarvärden Ahmed Berhan inte var sen att uppmärksamma.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.