Staffan Hellstrand. Arkivbild.
Staffan Hellstrand. Arkivbild. - Foto: Claudio Bresciani / TT

Sverigeturné för Staffan Hellstrand

Staffan Hellstrand åker på Sverigeturné nästa år. Artisten, som just nu är aktuell i TV4:s "Så mycket bättre", ska under turnén spela låtar från hela sin karriär.


"Det ska bli underbart att komma ut och möta min publik med en sprakande föreställning där jag blandar friskt. Gammalt och nytt. Känt och udda. Elektriskt och akustiskt", säger Hellstrand i ett pressmeddelande.

Turnéplan: 16/2 Nyköping, 17/2 Örebro, 22/2 Stockholm, 23/2 Västerås, 24/2 Norrköping, 1/3 Malmö, 3/3 Helsingborg, 8/3 Uppsala, 9/3 Trollhättan, 10/3 Vara, 15/3 Göteborg, 6/4 Gävle.

TT
/
/
/
/
/
/
Senaste nytt

Henrik Dorsin rasar mot beslutet i Solsidan: "Besk smak i munnen"

Jessica Almenäs om festerna i Superstars: “Skötte det snyggt”

Jessica Almenäs är programledare för tävlingsprogrammet “Superstars”, och i 2024 års säsong är bland andra Linnéa Claeson och Hedvig Lindahl med. Men vad händer egentligen på kvällarna under inspelningen?

Tung metall – Horndal tonsätter arbetarrätt

I hembygden runt Horndal i södra Dalarna är järnbruksarbetaren Alrik Andersson bortglömd. Nu ändrar metalbandet Horndal på det. Han var en hjälte som offrade sig för arbetarnas rätt, säger Henrik Levahn.

Här är nya maskerna i Masked Singer Sverige 2024

1 timme sedan
Den 22 mars har Masked Singer Sveriges fjärde säsong premiär. I dagarna gick TV4 ut med några av de nya maskerna som kommer tävla i årets säsong.

"Avgrunden" mest strömmad på Netflix

1 timme sedan
Den svenska katastroffilmen "Avgrunden", som gick upp på biograferna i höstas, gör nu succé på Netflix.

Medinas pik till Marcus & Martinus: “Smågrabbar…”

1 timme sedan
I den femte deltävlingen av Melodifestivalen 2024 är det två duos som tävlar, Marcus & Martinus samt Medina. Och den sistnämnda duon har tidigare pikat sina konkurrenter, med glimten i ögat.