Lördag 25 Jun
Stockholm

Nicki Minaj till Sverige

Hiphop-undret från queens lär ha haft en tuff uppväxt, och kanske har det bidragit med den attityd stjärnan visar på scen.
1 av 4
Hiphop-undret från queens lär ha haft en tuff uppväxt, och kanske har det bidragit med den attityd stjärnan visar på scen. Foto: Scanpix/AP Photo/Chris Pizzello
Nicki är inte rädd för att utnyttja färg och form när hon klär sig.
2 av 4
Nicki är inte rädd för att utnyttja färg och form när hon klär sig. Foto: All Over Press
Plast, färg, peruker och läppstift är Nickis bästa vänner.
3 av 4
Plast, färg, peruker och läppstift är Nickis bästa vänner. Foto: All Over Press
Det blir inget lätt jobb för arrangörerna att göra stjärnan nöjd, kraven på vad som ska finnas i hennes loge är många. Bland annat ska det finnas två dussin rosor i speciell färg, en amerikansk läsk, kex med låg fetthalt och ljus som doftar bakverk.
4 av 4
Det blir inget lätt jobb för arrangörerna att göra stjärnan nöjd, kraven på vad som ska finnas i hennes loge är många. Bland annat ska det finnas två dussin rosor i speciell färg, en amerikansk läsk, kex med låg fetthalt och ljus som doftar bakverk. Foto: Scanpix/AP Photo/Charles Sykes

Drottningen av hiphop kommer till Sverige den 8 juni för att spela på Annexet i Stockholm.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Spana in artistens galna stil

Plass, peruker, läppstift och en rejäl överdos av färg är vad som finns i Nicki Minajs garderob. Spana in stjärnans sjukaste outfits här.

STOCKHOLM. Den 8 juni spelar Nicki Minaj, 29, på Annexet i Stockholm, bekräftar arrangören Live Nation. Biljetterna till konserten släpps på torsdag den 22 mars klockan 9.00.

Minaj är en av världens just nu hetaste artister och har samarbetat med bland annat Rihanna, David Guetta, Drake och Eminem.

Divakrav på turnén

Nyheter24 har tidigare skrivit om divans speciella krav under sin turné. Till hands i stjärnans loge ska det finnas mandlar, torkade tranbär, tonfisk i vatten, den amerikanska läsken Snapple, flera sorters fruktjuicer, lemonad, ett fruktfat, halstabletter, kex med låg fetthalt, tre förpackningar tuggummi och en ostbricka.

Utöver det kräver Nicki två dussin rosor som måste vara rosa eller vita. Ljusen som hon beställt ska dofta bakverk.

Lyssna på Nicki Minaj - Fly f.t Rihanna här:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.