Paulina Danielsson
Hur är Josefine Ottossons och Paulina Danielssons relation idag? - Foto: kattpaow/Instagram

Paow bryter tystnaden om konflikten med Josefin Ottosson

Paulina "Paow" Danielsson, 29, blev nyligen ovän med en av sina närmsta kompisar Josefin Ottosson under en utlandsresa. Men hur ser tjejernas relation ut idag?


Paulina "Paow" Danielsson, 29, är en av landets största dokusåpaprofiler. Hon har varit med i otaliga säsonger av Paradise Hotel (varav en säsong hon vann), Ex on the beach, Temptation Island, Lyxfällan och dök även upp snabbt i bonde söker fru då hon skickade brev till hästbonden Pontus

Men de senaste åren har Paulina försvunnit från tv-världen och har istället befunnit sig på resande fot. Hon har dock lyckats skapa rubriker ändå med hjälp av sitt dejtingliv samt alla sina operationer. 

Paow har varit öppen med att hon gjort en rad olika ingrepp, bland annat inlägg i rumpan, BBL, brösten två gånger, näsan, fox eye, trådlyft, tänderna samt underlivet.


I podden "Sanning & konsekvens" berättar hon nu att hon innerst inne känner att underlivsoperationen var något onödig men att hon gjorde en då en annan vän hade gjort ingreppet. 

Josefin Ottsson och Paow – Så är relationen idag  

I podden berättar Paulina att hon och den nära vännen Josefin Ottosson nyligen befann sig tillsammans på Bali. Vännerna har känt varandra många år och har även spelat in material till OnlyFans tillsammans. 

Men under resan hände någonting som fick dem att gå i klinch. 

Josefin och Paulina. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Frågan nu är – kommer de någonsin att kunna bli vänner igen?

– Nej jag tror inte det. Jag känner inte att jag orkar med det här. 

– Men är det en öppen konflikt?, frågade poddvärden Camilla Gervide

– Nej det skulle jag inte säga att det är.

Under veckan spelade Paow in en Youtubevideo med killarna i JLC. Lucas Simonsson avslöjade då att han hade en plan för Paow och Jossan. Någonting som inte är spikat ännu. 

– Han vill att vi ska ses och prata ut och att det då ska filmas. Men jag vet inte.... vi kanske blir vänner, eller så blir vi inte det. Men troligtvis inte, svarade Paow då. 

To be continued

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.