Tom Hanks minns Paul Newman

Från en nutida stjärna till en dåtida. Hanks minns vännen och kollegan.


Tom Hanks har i ett uttalande beklagat sig över Paul Newmans borgång i fredags:

”Paul Newman berättade för mig att hans hotell i Chicago var ett rum på vandrarhemmet YMCA. Något som inte var svårt att föreställa sig. Han såg sig själv som en i mängden av skådespelare. Som kunde ringa sin fru under rasterna och erkänna att han kände sig generad under första inspelningsdagen. Men han var Paul Newman och han kunde inte dölja det faktum att han var helt enkelt, och elegant, en extraordinär artist och man. Vi har haft tur som känt honom.”

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen har särskild händelse under Eurovision

idag 15:54

Bonde-Ellinors syrliga ord om Filip: "Jag är ledsen men..."

idag 15:47
Ellinor Eke-Göransson blev "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter att hon träffat Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. När paret gjorde slut året därpå så var det många tittare som blev nyfikna över vad som hänt egentligen.

Masked Singer anmält fyra gånger: "Obehagligt"

idag 14:49
Masked Singer Sverige är en stor succé på TV4. Varje vecka lockar underhållningsprogrammet med Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour El-Refai miljonpublik. Men det finns en del detaljer som har fått tittarna att anmäla programmet.

Ryssland efterlyser regimkritisk författare

idag 12:46
Den ryska polisen har efterlyst författaren Daria Serenko. Det är ännu ett exempel på det allt hårdare klimatet för regimkritiker i landet.

"Stöld"-regissören: Vi har upplevt rasismen

idag 12:44
För regissören Elle Márjá Eira och huvudrollsinnehavaren Elin Oskal är det hat mot samer som skildras i filmen "Stöld" i högsta grad verklighet. Vi upplevde det faktiskt mitt under inspelningen, säger Elle Márjá Eira.

Det måste "Paradise"-deltagarna göra för att få ligga i huset

idag 12:33
Den nya säsongen av “Paradise” har haft premiär, och precis som tidigare så finns det strikta regler kring sex och samtycke. – Vi tänkte först det här med tummen upp skulle vara skit-cringe, säger deltagaren Josefine Horst.