Pratshowvärden Jay Leno på sjukhus

Jay Leno har missat sin första "The tonight show" på 17 år.


Jay Leno har missat sin första The Tonight Show på 17 år. Anledningen är att pratshowvärden tvingades uppsöka ett sjukhus i Los Angeles under torsdagen.

Att komikern och programledarens tvingas uppsöka sjukhus hör till ovanligheterna. Hollywoodtidningen people.com skriver att Jay Leno är känd för sin höga arbetsmoral och i pricnip aldrig är sjuk.

Vad den populäre pratshowvärden behandlades för ville hans presstab inte avslöja, mer än att han ska återvända till jobbet på måndag, skriver Reuters.

Men enligt uppgifter till Huffington Post är inte Jay Leno allvarligt sjuk, utan kunde fortsätta ringa telefonsamtal och skriva skämt från sjukhuset samma dag.

Först förekom uppgifter om att Jay Leno skulle drabbats av en hjärtinfarkt, men det avvisades snabbt av Jay Lenos tevekanal NBC.

– Jay Leno mår bra. Han skämtade med personalen och drog sina monologer för läkarna och sjuksköterskorna, säger Tracy St. Pierre, taleskvinna för NBC.

Leno, 58, har inte missat ett enda avsnitt av sin pratshow sedan starten 1992, bortsett från ett tillfälle för några år sedan då han bytte plats med nyhetsankaret Katie Couric.

Skådespelaren Ryan Reynolds, djurskötaren Jules Sylvester och bandet Big Bad Voodoo Daddy fick finna sig i att deras framträdande i The tonight show den här gången fick ställas in. NBC planerar att banda programmet och visa det vid ett senare tillfälle, skriver Daily News.

Den 29 maj gör Leno sitt sista The tonight show, som då tas över av Conan O'Brien. Leno återkommer i höst med ett nytt program.

Nyheten om Jay Leno i amerikansk teve

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.