Jimmie Åkessons nya flickvän är 27-åriga Matilda Kärnerup
Jimmie Åkessons nya flickvän är 27-åriga Matilda Kärnerup - Foto: Christine Olsson/Tim Aro/TT

Matilda Kärnerups tidigare osedda bild med kärleken Jimmie Åkesson

Drygt två år efter uppbrottet från partikollegan Louise Erixon har SD-ledaren Jimmie Åkesson hittat kärleken på nytt. Hans nya flickvän är den 16 år yngre Matilda Kärneup – och på sin Facebook delar hon med sig av en bild på paret.


I mitten på augusti gick Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ut med nyheten att han har träffat en ny kärlek.

Kvinnan som fått SD-ledaren på fall är ingen mindre än Matilda Kärnerup, 27 – en industriarbetare och licensierad kostrådgivare, hemmahörande i Karlshamn. Vid sidan av arbetet håller Kärnerup på att ta flygcertifikat, vilket Jimmie Åkesson verkar uppskatta:

– För mig är det helt klart ett vinnande koncept, har han sagt till Expressen.

Här kan du läsa mer om Jimmie Åkessons nya flickvän Matilda Kärnerup.

Nya bilden på Matilda Kärnerup och Jimmie Åkesson 

Hittills har Matilda Kärnerup och Jimmie Åkesson varit rätt hemlighetsfulla kring när och hur de umgås. 

På valnatten den 11 september kunde man se att flickvännen befann sig vid Åkessons sida på Sverigedemokraternas vaka. I direktsändning fångades till och med en kyss på kameran.

Och på sin Facebook har Matilda Kärnerup delat en tidigare osedd bild på henne och Jimmie, sittandes på vad som ser ut att vara någon slags middag. Bilden lades ut för två veckor sedan och saknar bildtext – men pryds av ett vitt hjärta. 

Foto: Facebook
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!