Palins dotter snodde pojkvännen

Sarah Palins dotter snodde pojkvännen från bästisten.


Som att det inte räckte med skandaler i Palins politiska läger. Nu kommer nya uppgifter upp till ytan. Och det ser inte bra ut för den konservativa Palin som värnar så om familjen. Hennes höggravida dotter Bristol Palin har nämligen stulit sin pojkvän Levi – från sin bästa väninna Lanesia Garcia.

Levi hade varit tillsammans med Lanesia Garcia i 3 år. Under hela den tiden försökte Palins dotter Bristol pressa Lanesia att göra slut med Levi eftersom han var "otroget slödder", skriver News of the world.

Vad Lanesia inte visste var att en av tjejerna som Levi hade en affär var Bristol Palin. När Lanesia väl tog åt sig av Bristols påtryckningar och dumpade Levi fick hon en chock. Det nya paret i Alaska? Bristol och Levi.

– Jag kunde inte tro att det var sant. Jag kunde aldrig drömma om att hon skulle kunna bete sig så. Men när jag ringde Bristol och konfronterade henne så svarade hon bara "jag är ledsen, men jag och Levi är ihop nu och jag tror att han är rätt man för mig", sen slängde hon bara på luren, säger Lanesia till News of the world.

Skrivet av:

Senaste nytt

Polisen rapporterar om trafikolycka, Trelleborg

Misstänkt föremål – tåg i Malmö utrymt

Ett tåg och närområdet omkring har utrymts på Hyllie station i Malmö. Anledningen är att misstänkt farligt föremål har hittats på tåget, skriver polisen på sin hemsida.

120 döda i översvämning i Kenya

Dödssiffran stiger efter massiva översvämningar i Kenya. Enligt en regeringstjänsteman har nu 120 personer mist livet i översvämningarna.

Efter uppgångarna – USA-börsen tuffar på

De ledande amerikanska aktieindexen kämpade tappert vidare under tisdagens handel, efter måndagens nedgångar. Breda S&P500-index steg 0,1 procent, Dow Jones industriindex lyfte 0,2 procent och tekniktunga Nasdaqs kompositindex steg 0,3 procent.

Stor brand i industrihotell – explosionsrisk

En omfattande brand har brutit ut i en industrilokal i Bårhult, väster om Göteborg, uppger räddningstjänsten.

Äldre sjukhuspatient lämnades ensam – ramlade, bröt höften och dog

1 timme sedan
En undernärd äldre patient med noterad fallrisk lämnades ensam på vårdavdelningen. Då ramlade patienten, bröt höften och dog innan man hann operera.