Torsdag 1 Dec
Stockholm

Palins dotter snodde pojkvännen

Sarah Palins dotter snodde pojkvännen från bästisten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Som att det inte räckte med skandaler i Palins politiska läger. Nu kommer nya uppgifter upp till ytan. Och det ser inte bra ut för den konservativa Palin som värnar så om familjen. Hennes höggravida dotter Bristol Palin har nämligen stulit sin pojkvän Levi – från sin bästa väninna Lanesia Garcia.

Levi hade varit tillsammans med Lanesia Garcia i 3 år. Under hela den tiden försökte Palins dotter Bristol pressa Lanesia att göra slut med Levi eftersom han var "otroget slödder", skriver News of the world.

Vad Lanesia inte visste var att en av tjejerna som Levi hade en affär var Bristol Palin. När Lanesia väl tog åt sig av Bristols påtryckningar och dumpade Levi fick hon en chock. Det nya paret i Alaska? Bristol och Levi.

– Jag kunde inte tro att det var sant. Jag kunde aldrig drömma om att hon skulle kunna bete sig så. Men när jag ringde Bristol och konfronterade henne så svarade hon bara "jag är ledsen, men jag och Levi är ihop nu och jag tror att han är rätt man för mig", sen slängde hon bara på luren, säger Lanesia till News of the world.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.