Nyheter24:s redaktion testar nya Coca-Cola smaken.
Nyheter24:s redaktion testar nya Coca-Cola smaken. - Foto: Pressbild Coca-Cola/Stella Pictures

Nyheter24 testar Coca-Colas nya smak – så du slipper: "Hade kunnat spy"

Coca-Colas nya smak 3 000 Zero Sugar​ lanserades i veckan. Den mystiska smaken har sågats rejält på sociala medier. Nyheter24 testar läsken, för att ta reda på vad den smakar, så du slipper.


Varje år lanserar Coca-Cola någon ny spännande tillfällig smak. I år har de bland annat släppt smaken “Movement” tillsammans med den spanska artisten Rosalía, något som Nyheter24 skrev mer om då.

Coca-Colas nya smak sågas: “Extremt vidrig…”

Coca-Colas nya smak sågas i sociala medier

Nu i veckan lanserade Coca-Cola ännu en ny smak i begränsad upplaga, denna gång tillsammans med AI. I ett pressmeddelande skriver Coca-Cola att smaken kommer i en begränsad upplaga och ska vara en innovativ hyllning till framtidens oändliga möjligheter och innehåller "en smak av framtiden".

Smaken har blivit totalt sågad på sociala medier, något som Nyheter24 skrivit mer om, och många tycker att den smakar fruktansvärt och har till och med fått hälla ut den.

Det smakar Coca-Cola 3 000 Zero Sugar

När Nyheter24 når Elin Ahlström som är Junior Advisor på Story Relations, som jobbar med Coca-Cola Sverige och nyheten Coca-Cola 3 000 Zero Sugar, berättar hon att den exakta smaken tyvärr inte får avslöjas.

Därför har Nyheter24-redaktionen nu smakat på läsken, för att ta reda på vad vi tycker den smakar, så du slipper.

Nyheter24:s redaktion testar Coca-Cola 3 000 

Cola-burken är silvrig, blå och rosa, men själva färgen på läsken är precis som den klassiska Coca-Colan. Vilket på ett sätt gjorde några av oss lite besvikna, det hade varit kul om den skiftade mer i någon av burkens färger. Det hade man nästan förväntat sig av en Coca-Cola som ska representera framtiden.

När man doftade på den så luktade den, helt ärligt, skitäckligt. Någon kemisk artificiell doft som påminde vissa i redaktionen om en dålig fylla. 

– Jag hade kunna spy, sa en på redaktionen.

Smaken var riktigt märklig, lite unken, men samtidigt väldigt söt. Man kände toner av vanilj, körsbär och något som inte gick att sätta fingret på. Tyvärr blev det ingen hit för någon av oss, men den var riktigt kul att ha provat och stort plus för fin färgstark burk.

Det här är redaktionens åsikter, baserat på vår upplevelse. Det är möjligt att du upplever smaken annorlunda.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Strejkhot borta – kan ändå påverka

Styrande partiet vinner i Kroatien

Det styrande konservativa partiet HDZ med premiärminister Andrej Plenkovic i spetsen vinner parlamentsvalet i Kroatien.

Explosion i trapphus i Göteborg

1 timme sedan
En explosion har inträffat i trapphuset i ett flerfamiljshus i centrala Göteborg. Ingen person är skadad och de materiella skadorna beskrivs som små.

Nya amerikanska oljesanktioner mot Venezuela

2 timmar sedan
Bara ett halvår efter vissa lättnader drar USA åter åt den venezuelanska oljekranen.

Nu är mördarsniglarna tillbaka – ovanligt tidigt

3 timmar sedan
Redan i april har mördarsniglarna börjat dyka upp på flera platser, och enligt snigelexperten Ted von Proschwitz finns det mycket som talar för ett snigelår. Här får du veta hur du minimerar risken för sniglar i trädgården.

Bidens minister friades i riksrättsåtalet

3 timmar sedan
Alejandro Mayorkas, USA:s minister med ansvar för inrikes säkerhet, friades i det riksrättsåtal som bara levde under en knapp halvdags sittning i senaten.