Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Krisens hetaste domän till salu

- 20/10/2008, 03:10 -

Budgivning på afterthebailout.com pågår på Ebay.

Kreativa människor kan leva ett lyxliv på att registrera rätt webbadresser. Nu i finanskrisens kölvatten har en person registrerat afterthebailout.com. I fredags lades domänen ut till försäljning på Ebay och budgivningen börjar på en miljon dollar. På söndag har domänen en lycklig köpare.

Namnet på domänen kommer från USA:s statliga räddningspaket, som i folkmun har kallats för "the bailout". Det omfattar 700 miljarder dollar och har till uppgift att föra över osäkra lån från krisdrabbade banker till staten. Och folk undrar vad som kommer att hända efter paketet, "after the bailout", skriver Dagens Industri.

Därför tror flera bedömare att afterthebailout.com kommer att bli en het adress framöver. Annie Jennings, PR-konsult, säger att säljaren har stora förhoppningar på att bli uppvaktad av såväl politiker som medieföretag.

Skrivet av: