På Maktkamp24 är alla vinnare.
På Maktkamp24 är alla vinnare. - Foto: SÖREN ANDERSSON / SCANPIX

Lars Ohly och Göran Hägglund videobloggar på Maktkamp24

Från och med måndag får Maktkamp24 finbesök. Lars Ohly - partiledare för vänsterpartiet, och Göran Hägglund - socialminister och partiledare för kristdemokraterna - börjar videoblogga på Maktkamp24.


Partiledarna kommer att låta oss följa med i deras vardag i maktens korridorer.

Och Lars Ohly och Göran Hägglund är båda måna om kontakten de unga väljarna. Partiledarna lovar att videoblogga minst tre gånger om dagen i en veckas tid.

– Det ska bli riktigt kul att börja videoblogga. Trots att jag har ett pressat schema ska jag försöka hinna med att uppdatera så ofta som möjligt så att bloggen blir intressant att följa, säger Lars Ohly (v) till Nyheter24.

Göran Hägglund (kd) är också peppad inför den kommande veckan.

– Jag tycker det är roligt med nya medier och försöker vara närvarande  i olika kanaler på nätet så mycket jag kan. Jag skulle tycka det var kul om ni som följer den här bloggen också vill kommentera mina inlägg. Om ni ställer frågor ska jag svara så mycket jag hinner.

Följ Göran Hägglund och Lars Ohly på Maktkamp24. Din personliga assistent i valet.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

SBAB sänker rörlig boränta – höjer bundet

Statliga banken SBAB sänker tremånadersräntan med 0,10 procentenheter. Därmed hamnar den så kallade listräntan på 4,92 procent.

Ekonomens varning för nya bedrägeritypen: "Spelar på rädslan"

Antalet bedrägerier ökar rejält. Nu har en relativt ny form av bedrägeri blivit allt vanligare, något sparekonomen Frida Bratt varnar privatpersoner för.

Assa Abloy ökar vinsten

Låskoncernen Assa Abloy gjorde en rörelsevinst, justerad för engångsposter, på 5,4 miljarder kronor för första kvartalet. Det var en ökning med fem procent jämfört med samma period i fjol.

Många trafikolyckor under morgonen: "Ishalka"

En rad olyckor har inträffat i Västra Götaland under onsdagsmorgonen, efter att svår halka ställt till det i trafiken.

Så tjänar du pengar på att ladda bilen

Pausa laddningen av elbilen – och tjäna en tusenlapp. Flera aktörer på elmarknaden har gått ihop för att få elbilsägarna att bidra till ett stabilare elnät.