Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så vaknar Twitter till det nya Sverige efter sd:s valresultat

Nyheter | 20/09/2010 08:35

Proffs- och hobbytyckare på Twitter kommenterar valet. Och det nya Sverige vi har vaknat till i dag.

Jakop DalundeJakopDalunde   Hur blir det med Almedalsveckan nu - förlängs den med en SD-dag? Eller får de Medeltidsveckan?

Anna Lindströmannalindstroem   Fick just uppleva en tyst minut initierad av en tunnelbaneförare avseende SD i Riksdagen.

Annika Lantzannika_lantz   Gud vad jag är trött. Måste man lägga valet så sent?

Oscar Swartzoscartexplorer   "Piraten säger: lyckat val!" Piraten är jag http://bit.ly/dAt8F6

Martin Schorischori   Just nu: tre tonårstjejer sågar Kristian Luuk på Gröna linjen. "trodde han skulle kyssa Åkesson oxo".

Viktor Barth-Kronviktorbk   Sena tankar om valet: * The Viktor Reports chansning på rödgrön chockvändning blev ett tipsmässigt magplask. Eller... http://bit.ly/bz8ZVn

Ametist Azordeganametistametist   Kolla in williampetzall s twittrar, denna man ska sitta i riksdagen. Ngn dag sen skriver han: Spottad och knuffad av araber..

Jimmy WirsborgFeldon   Vilken åtkomst har SD till FRAs register över landets alla muslimer och hbtq-personer nu? #val2010 någon som faktiskt vet? @piratpartiet ?

Örisorismusik   Personligen tycker jag att alla som röstade på Alliansen är mer medskyldiga till att SD kom in än de som inte röstade alls

Lena SundströmLenaSundstrom   Efterkonstruktioner av typen - vi har pratat för lite om integrationsfrågan undanbedes. Lyssna på P Esaiasson och andra statsvet istället.