Dödsstöt mot Zennströms Joost

Delar av Skypegrundarens tevetjänst läggs ned.


Niklas Zennström var rätt övertygad om att hans nya skapelse Joost skulle bli större än Skype. Men steget dit var väldigt långt och nu kommer nästa bakslag för tevetjänsten på nätet.

Då, innan lanseringen, var Joost hett stoff. Nu är den iskall. Zennström och Friis, medgrundaren, har beslutat att lägga ned möjligheterna att kolla på teveinslag med hjälp av programmet. Därmed återstår endast en hemsida med videoklipp som spelas upp via webbläsaren, enligt Sydsvenskan.

Skrivet av:

Senaste nytt

Oväntat bakslag för fransk industri

Elvaåring gjorde järnåldersfynd i skånska myllan

När elvaårige Christian Emil Sønnichsen satte spaden i jorden i skånska Uppåkra hittade han ett 1 500 år gammalt föremål från folkvandringstiden, en förgylld agraff.

Nytt rekord för bitcoins marknadsvärde

Bitcoinkursen kretsar nära historiska rekordnivåer och det samlade värdet på alla bitcoin i världen är nu uppe på rekordhöga 1 350 miljarder dollar, enligt Coingecko.

Turkiet: Fler Mossad-medarbetare gripna

Sju personer har gripits i Turkiet misstänkta för att ha sålt information till Israels underrättelsetjänst Mossad, skriver den statliga turkiska nyhetsbyrån Anatolia. En av de misstänkta uppges vara privatdetektiv.

Tjänstesektorns tillväxt bromsar in

Inköpschefsindex för tjänster sjönk till 50,5 i februari, skriver Swedbank och Silf i ett pressmeddelande. Det kan jämföras med reviderade 51,5 i januari.

Hacking: Ditt barns gamla smartphone kan vara en säkerhetsrisk?

Gav du din gamla jobbtelefon till barnen? Det kan innebära en rejäl säkerhetsrisk – och hackare kan komma åt både ditt barns, dina egna och ditt jobbs känsliga uppgifter. Hackare blir mer sofistikerade, medan de äldre mobilernas operativsystem inte uppdateras. Och ett antivirusprogram kanske inte räcker som skydd.