Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Polisen släpper mordfilm efter dödsskjutning – söker vittnen

- 05/04/2017, 13:01

En man sköts till döds i Uppsala i lördags. Nu släpper polisen en bit av övervakningsfilmen.

I lördags kväll blev en 40-årig man skjuten till döds utanför en restaurang i Boländarna, Uppsala. Han träffades av flera skott och avled senare på sjukhuset.

Två personer sitter anhållna för medhjälp till mord men Polisen letar fortfarande efter misstänkta gärningsmän, skriver SVT.

Nu släpper polisen en del av övervakningsfilmen. Polisen söker vittnen som varit i närheten av restaurangerna Dinos eller Dax på lördagskvällen. De är också intresserade av information om de vita overallerna som personerna på filmen har på sig.

I övervakningsfilmen kan man se två män klädda i vita overaller som springer från en svart Porsche Cayenne. Skjutningen ska enligt åklagaren skett utanför bilden. De maskerade männen springer sedan tillbaka till bilen och körs iväg.

– Har man sett eller hört någonting, ring polisen. Allt är av intresse, även det man inte tror är intressant. Ring hellre en gång för mycket än för lite, säger Catharina Bowall, spaningsledare till SVT.

Var du där under lördagskväll eller har andra tips? Ring polisen på 114 114.

Läs också om Amanda som blev mördad men räddade sin son genom att välja sista sista ord noga

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du tipsat polisen någon gång?