Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon hörde knarrande ljud från vinden – var inte ensam

En kvinna från USA hörde något knarra på vinden.
1 av 3

En kvinna från USA hörde något knarra på vinden.

Polisen/TT

Polisen tillkallades.
2 av 3

Polisen tillkallades.

TT

Det visade sig vara en man som bodde där.
3 av 3

Det visade sig vara en man som bodde där.

Polisen

Nyheter | 29/07/2017 15:47

En amerikansk kvinna upptäckte att en hemlös man flyttat in på hennes vind.

Ni vet skräckfilmer som får det att krypa i kroppen på en? De som får en att bara tänka "nej, det här går verkligen inte mer". En kvinna från USA fick vara med om något som inte platsar i annat än en skräckfilm. 

Hon hörde något från vinden. Någonting som knackade. Hon ringde till sin hyresvärd för att se om det kanske var denne som höll på med något underligt. Men det var det inte, skriver The New York Times. 

Hyresvärden ringde till polisen och tillsammans närmade de sig vinden. Polisen skrek och frågade om någon var där. Då steg en man fram och polisen kunde utan svårigheter gripa honom. 

Bildkälla: Pixabay

Det visade sig att mannen, vid namn, Anthony Jones, 60, var hemlös men när polisen ställde frågor så valde han att inte kommentera det. Så det finns inga detaljer om hur, varför eller hur länge han bott där, skriver The New York Times.

Vi kan nog hålla med om att det här är som ur en mardröm och vi hoppas kvinnan är okej och kan sova lugnt nu när hon vet att mannen inte längre är där.

Se också videon om Annelie som fick något riktigt läskigt på Snapchat

Läs också om det läskiga barn gör

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Hade du blivit rädd?