Ibland blir det inte som man tänkt sig när man ska handla på Wish
Att beställa från Wish kan gå lite hur som helst - Foto: Privat/Faksimil Wish/Faksimil Aliexpress

4 personer som fick en rejäl chock när de fick hem sina Wish-paket

Att beställa från Wish kan gå lite hur som helst. Här är några personer som inte riktigt fick hem vad de hade förväntat sig.​​


Okej, så du känner säkert någon eller så har du själv beställt från Wish. Då vet du också hur fel det kan bli ibland. 

Här har vi samlat några historier från personer som beställde hem saker från populära sajten där det kanske inte riktigt fick hem vad de förväntade sig att få. 

Vi börjar med Johanna som Nyheter24 pratade med efter att hon fick hem de 16 speglarna hon hade beställt. Men när hon öppnade paketet såg de inte riktigt hur som hon trodde. 

– Jag tänkte inte på att läsa instruktionerna men jag kollade bilderna och speglarna såg mycket större ut på Wish. Men när jag fick hem paketet så var speglarna lika stora som min hand, det var väldigt skrattretande och jag blev jätteförvånad.

– Men speglarna var gratis med en frakt på 27 kronor så det var ju skönt att det var så när det blev fel.

Bildkälla: Privat

Någon som också beställde från Wish är Ronja. Hon köpte en bh-topp som hon tyckte var snygg men den såg dock inte ut som hon trodde att den skulle. 

– Jag öppnade paketet och det tog ett tag innan jag förstod vad det var jag hade fått hem, det var bara massa trådar. Till slut kom jag fram till att det måste ha varit bh-toppen jag beställde när jag kollade orderhistoriken. Problemet var bara att det inte finns något som täckte brösten.

Bildkälla: Privat

Även Hugo fick sig ett gott skratt när han fick hem sitt paket från Wish. Han trodde att han beställde ett par Calvin Klein-kalsonger, men det var inte riktigt vad han fick hem. 

– Då kollade jag på bilden och såg det, det stod inte Calvin Klein utan något annat. Vi skrattade så vi höll på att dö. 

Bildkälla: Privat

Någon som beställde från nätet men inte på Wish är Hanna, hon beställde nämligen hem en baddräkt från Aliexpress. Och den såg inte riktigt ut som den skulle heller...

– Jag fick hem den i fredags och blev jätteglad, tills jag öppnade paketet och såg baddräkten. Det enda som stämde var färgen och motivet, men annars var det inte ens samma modell. Det var tur att den var billig.

Bildkälla: Faksimil Aliexpress/Privat

Som tur var var det inga jättesummor det handlade om och personerna kunde få sig ett gott skratt!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du beställt från Wish?
Tack för din röst!