Nu kan folk se om du är aktiv på Instadirekt
Instagram har kommit med en ny uppdatering - Foto: Pixabay/Bilden är ett montage

Instagrams nya uppdatering: Så ser du om någon är aktiv

Instagrams nya uppdatering kommer förändra mycket. Tidigare har man varken kunnat se vem som är aktiv eller när hen senaste var det på Instagram-chatten. Men med den nya uppdateringen är det nu möjlig.


Nya uppdateringar kommer då och då till Instagram, en del gillar man och en del gillar man inte. Idag släppte Instagram en ny uppdatering – som du antingen kommer hata eller älska. 

Den nya uppdatering till Instagram förändrar typ allt, och det kommer inte längre bli enkelt att komma undan med ursäkten "jag har inte sett ditt meddelande". 

För nu går det nämligen att se vem som är aktiv nu men även hur länge sedan det var sedan någon var aktiv på chatten. Vilket säkert kommer skapa en hel del panik lite här och där. 

Tidigare har man inte kunnat se om en person är aktiv eller när hen senast var det, men nu är det alltså möjligt. I Instagram-chatten går det nu enkelt att se när och om personen är aktiv. 

Så nu kommer du kunna se om din crush ignorerar dig eller inte. Eller om din polare "inte hade sett" ditt meddelande. Men tänk också på att folk kan se om du är aktiv på chatten. 

Nu kan alla se om du är aktiv på Instagram

Så tänk på det nästa gång du bestämmer dig för att gå in i appen och se till att du inte har någon som väntar på ett svar från dig.

Annat som är nytt med nya uppdateringen

Något som också som är nytt med den nya uppdateringen är att det nu går att följa hashtaggs. Det gör du enkelt genom att trycka på hashtaggen du gillar för att komma till "hashtag-sidan". 

Där finns det en knapp du kan trycka på som säger "följ". Populära inlägg under hashtaggen du följer kommer också komma högt upp i ditt flöde. Hur smidigt som helst! 

Du kanske också vill läsa om hur får annat typsnitt i din Instagram-story eller 10 saker du måste veta om som går att göra på Instagram.

Här kan du se bilderna som fick flest likes 2017!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du uppdateringen är bra?
Tack för din röst!