Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Andrew, 45, föddes utan penis – nu är han av med sin oskuld

- 15/09/2018, 14:29 -

Andrew Wardle föddes utan penis. Med hjälp av muskler, nerver och hud från hans arm kunde han få en "robot"penis – som han nu äntligen fått använda.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Andrew Wardle, 45, som föddes utan penis. Han hade då genomgått en operation och en tio dagars testperiod framför sig, för att se om hans nya "robot"penis funkade som den skulle.

Smärtsam operation

Andrew Wardle som bor i Greater Manchester, föddes utan penis och har levt utan i hela sitt liv. Men nu, 45 år gammal, har han fått ett fungerande kön – "robot"penisen. 

Han genomgick en smärtsam operation på tio timmar för att få sin nya "robot"penis, som bland annat skapades med hjälp av hud från hans arm. Men det är faktiskt inte bara så att penisen är på plats nu.

Eftersom Wardle inte haft någon penis under hela sitt liv så har han heller inte kunnat bli av med sin oskuld. Men nu med hjälp av en knapp som kan pumpa upp en erektion, har Wardle äntligen fått ha sex med sin flickvän Fedra Fabian, 28, skriver The Mirror.

Andrew Wardle är hur glad som helst över hur resultatet och hoppas faktiskt att en dag även kunna få barn. Han berättar för the Sun att allt nu är fantastiskt och att det han gått igenom blivit pricken över i:t i hans liv,  eller ja, grädden på moset om man nu föredrar att säga det.

Erektion i tio dagar

Efter operationen var Andrew tvungen att gå runt med erektion i tio dagar. Sen fick han vänta i sex veckor tills han fick använda erektionen med sin flickvän.

Först var det tänkt att han skulle bli av med oskulden under en resa till Amsterdam på hans födelsedag, men det kändes inge bra. Så det blev inte riktigt som de tänkt sig. Allt kändes nämligen så krystat eftersom det var planerat in i minsta detalj. 

Men när det då inte blev som planerat, så ville inte Wardle ta för givet att hans nya "robot"penis funkade som den skulle. Därför testade han sin erektion-funktion varje morgon och kväll. Så en dag innan han och hans flickvän skulle iväg på morgonen, så hände det bara.

– Det var trevligt och naturligt, och det var så jag ville att det skulle vara, säger han till The Sun. 

Vill bli pappa

Men det är faktiskt inte bara just att han kan få erektion som är det härliga för Wardle. Jo, nämligen så är det så att hans nya "robot"penis är kopplad till hans testiklar. Så drömmen om att få barn kan kanske bli sann!

Hur allt det här kom sig från första början var för att Andrew Walde föddes med något som kallas urinblåsning extrophy. Det påverkar typ en på 40.000 födda, så oddsen är inte jättehöga om man säger så. Men i Wardles fall är det ännu en komplikation, som är minst sagt ännu mer ovanlig. Det är en ynka person på 20 miljoner som drabbas av det som Andrew Walde gjorde, inga superodds direkt.

Andrew Wardle föddes utan penis.
Andrew Wardle har fått ett "robot"penis med hjälp av muskler, nerver och hud från hans arm. Bildkälla: Faksimil Youtube

Muskler, nerver och hud från Andrews arm var hans hjälp att starta ett nytt kapitel i livet. Det har ju minst sagt varit jobbigt för honom, vilket man kan förstå. Nu är han äntligen glad igen och tacksam till sin kirurg som gett honom chansen att få sitt liv tillbaka, skriver The Mirror.

Känns det lite konstigt i din penis? Här kan du läsa om sex olika anledningar till varför det kan känna lite tokigt.

Har du hört talas om en konstgjord penis?