Hon hade rätt om 9/11 och IS – det här förutser hon för 2019

Innan den bulgariska spådamen Baba Vanga dog 1996 förutspådde hon flera saker som skulle hända i världen, bland annat 9/11 och terrororganisationen IS. Hon förutsåg också vad som skulle ske i världen 2019 – här är hennes förutsägelser!


Bulgariska kvinnan Baba Vanga dog för drygt 20 år sedan, men innan sin bortgång förutspådde hon 9/11, Brexit och uppkomsten av terrororganisationen IS. Och allt det här är ju saker som faktiskt har inträffat, eller snart kommer att ske. 

Men vad kommer hända 2019? Enligt hennes teorier kommer USA:s president Donald Trump förlora hörseln i en mystisk sjukdom och Rysslands president Vladimir Putin kommer att utsättas för ett mordförsök. 

Inte nog med det, hon har även förutspått att en massiv jordbävning- och tsunami kommer att utplåna stora delar av Asien. Även Europa kommer att hamna i kris – nämligen i en ekonomisk krasch, rapporterar Daily Mail. 

Presidenternas öde 

Enligt Vanga kommer inte Putin utsättas för ett mordförsök av vem som helst utan av en av hans livvakter. 

Och när det kommer till Trump förutspår hon att hans 2019 kommer bli en katastrof. Inte bara det att han kommer att få en oförklarlig sjukdom som bland annat kommer orsaka illamående och tinnitus. En av hans familjemedlemmar kommer också vara inblandad i en bilolycka, skriver Daily Mail. 

Världskriserna

Innan Vanga dog 1996 förutspådde hon också att en ekonomisk kollaps kommer att drabba Europa 2019. Kan hon ha rätt? Många säger att en ekonomisk kris kan ske i Europa när Storbritannien lämnar EU den 29 mars nästa år. 

Den ödeläggande tsunami som enligt Vanga kommer att utplåna stora delar av Asien nästa år är en av flera på led. Bara under hösten har Indonesien drabbats av två tsunamis som har dödat tusentals människor. I september ödelade en tsunami den indonesiska ön Sulawesi och tusentals människor dog. 

Och så sent som förra veckan drabbadas öarna Sumatra och Java i Indonesien av skyhöga vågor. Minst 373 människor miste livet och hundratals saknas fortfarande. 

Innan hon dog förutspådde hon också att hungersnöden i världen skulle upphöra 2028 och att jorden kommer att vara obeboelig 2341, rapporterar Daily Mail

Och huruvida Vangas förutsägelser kommer att inträffa får vi vänta och se, men en sak vet vi och det är att hon har haft rätt tidigare! 

Nyheter24 har tidigare rapporterat om de båda tsunamikatastroferna som drabbat Indonesien under hösten. Du kan läsa mer om tsunamin på ön Sulawesi här, och om tsunamin som drabbade Sumatra och Java här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att några av Babas förutsägelser kommer inträffa 2019?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

Den 1 april 2024 höjs lönen för tusentals anställda i butiker, på lager och inom e-handel. Men hur mycket får egentligen du i löneförhöjning?

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig 1000-lappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

En häktad för gängkopplat mord i Uppsala

En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.