Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Unika mopsen Milkshake gör succé på internet – har rosa päls

- 11/05/2020, 13:13 -

Den knappt 2-åriga mopsen Milkshake har nått stora framgångar på Instagram. Anledningen är på grund av hans väldigt sällsynta päls – den är nämligen helt rosa.

När Maria, 33, från London väl hade tagit beslutet att skaffa sig en hund, så trodde hon inte att hon skulle kära ned sig i den rosa mopsen Milkshake

Milkshake extraknäcker som influencer på Instagram. Källa: Instagram/milkshakethepug
Milkshake extraknäcker som influencer på Instagram. Källa: Instagram/milkshakethepug

En av 100

Ja, du läste rätt. Den rosafärgade Milkshake har spår av albino längre bak i sitt släktträd, vilket förklarar hans ljusrosa päls och babyblå ögon.

Det gör mopsen otroligt unik - det finns ungefär 100 stycken likadana runt om i hela världen.

Jobbar som influencer

Maria tog med sig Milkshake hem när han var knappt 10 veckor gammal. Sedan dess har han gjort succé på Instagram och till och med lyckats med en karriär som influencer. 

– Han är faktiskt inte albino, han har bara pigmenteringen av det, så han lider inte utav hörsel-eller synskador. Han är en glad och frisk kille, berättar ägaren Maria för Unilad.

Milkshake med sin ägare Maria. Bildkälla: Instagram/milkshakethepug
Milkshake med sin ägare Maria. Bildkälla: Instagram/milkshakethepug

Kommer delta i filmer

Inte nog med att Milkshake jobbar som Instagram-modell, han är också väldigt bortskämd, enligt Maria.

Hans dagar går ut på att följa med henne på jobbmöten, gå på hund-spa där han får pedikyr innan han blir stylad inför fotograferingar.

Milkshake tävlar dessutom i agility. Han har en egen tränare så att han så småningom kan delta i diverse filmer i framtiden. 

– Milkshake är den mest kända rosa mopsen i sociala medier. Hans Instagram började lite på skoj, men han fick mycket positiv respons väldigt snabbt. Många skriver till mig och berättar att de har haft en dålig dag, men att Milkshake gör dem på bättre humör. Det uppmuntrar mig att posta mer. Hans följare blir allt fler, berättar Maria vidare för Unilad.

I bildspelaren ovan kan du se fler bilder och videos på Milkshake!