Måndag 26 Sep
Stockholm

Nya vittnen berättar om Carolin

En utlandsregistrerad långtradare stod parkerad vid Stenbrons rastplats.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En man och en kvinna som stannade till vid Stenbrons parkering på fredagskvällen kan vara de sista som sett Carolin Stenvall innan hon försvann.

–Jag såg en person stå ungefär tio meter från bilen men det hade börjat skymma så vi såg inte om det var en man eller kvinna, berättar ett av vittnena till Norrbottens-Kuriren.

Mannen och kvinnan ska ha sett en utlandsregistrerad långtradare vid rastplatsen. Det fanns även en husbil, som troligtvis hade en norsk registreringsskylt.

Paret ska ha parkerat sin bil bredvid rastplatsens toalettbyggnad. Ett par meter därifrån hade Carolins blå Ford Focus stått parkerad.

–Jag gick ur bilen för att kolla där bak och då såg jag den där bilen, som det var bild på i tidningen, stå parkerad. Jag såg också en person stå ungefär tio meter från bilen men det hade börjat skymma så vi såg inte om det var en man eller kvinna. Efter att jag kollat där bak hade personen försvunnit, berättar de för Norrbottens-Kuriren.

En annan person från området var ute och rastade sin hund vid fem-tiden på lördagsmorgonen.

–Det var alldeles tyst ute. Plötsligt hörde jag hur en bil accelererade i våldsam fart. Ljudet kom från Stenbron och det varade i ungefär 20 sekunder. Det lät som en fyrcylindrig bil som körde på låg växel. Det skrek i motorn. Sedan blev det tvärtyst och det hördes inget mer. Jag tänkte att det kan vara bra för polisen att veta och har det inget med den här tjejens försvinnande att göra kanske de som körde, om det var vid Stenbron, kanske såg något som kan vara till hjälp, säger vittnet till Norrbottens-Kuriren.

Polisen fortsätter att utreda brottet och höra vittnen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.