Polisens nya ledtråd

Polisen har hittat en ny ledtråd i fallet Carolin.


Jakten på den försvunna kvinnan Carolin fortsätter. Ena studen: en ung kvinna på väg till en anställningsintervju. Sekunden efter: spårlöst försvunnen. Som upplöst från jordens yta. Men polisen och de anhöriga vägrar ge upp. Jakten på ledtrådar och allmänhetens välvilja att tipsa polisen har kanske gett resultat.

En svart filmburk satt fastkilad under broräcket vid Stenbron, i närheten av platsen där polisen hittade Carolins övergivna bil. Burken ska innehålla ett hemligt meddelande. Mer än så får vi inte veta. Burken finns hos polisen i Norrbotten. Men de vill inte kommentera informationen.

Skrivet av:

Senaste nytt

Tillväxtmål på fem procent för Kina

FN: Fångna Gazabor traumatiserade

1 timme sedan
Många av de Gazabor som återvänder efter att ha frihetsberövats av israeliska styrkor har traumatiserats, uppger Philippe Lazzarini, chef för FN:s flyktingorgan Unwra på måndagen.

Personalvarsel kvar trots vårdmiljarder

2 timmar sedan
Flera regioner kommer att göra personalneddragningar trots regeringens besked om sex miljarder i tillskott för 2024, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Polisen i Skellefteå rapporterar om mord / dråp

3 timmar sedan
"Tre personer förda till sjukhus med allvarliga skador, en person gripen som misstänkt för Försök till Mord. Utredning pågår.", skriver polisen på sin hemsida.

Hett svartlut läcker från bruk – "90 grader"

igår 22:52
En tank med svartlut läcker på Billingsfors bruk i Bengtsfors kommun. Läckaget riskerar att rinna ut i närliggande Laxsjön.

Polisen i Malmö rapporterar om bråk

igår 22:50
"Bråk mellan ordningsvakt och allmänhet, Värnhem.", skriver polisen på sin hemsida.