Måndag 24 Jan
Stockholm

Polisen söker två okända män

Polisen söker nu en man som handlade efter Carolin på en Shell-mack i Töre.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nyheter24 har följt sökandet efter Carolin Stenvall som försvann den 12 september utanför Gällivare. Polisen söker en man som handlade direkt efter Carolin på en Shell-mack i Töre. Mannen tros finnas på en övervakningsfilm som ska analyseras av experter.

Carolin handlade en smörgås på macken och polisen kunde senare hitta smörgåspappret i hennes bil vid Stenbron utanför Gällivare.

Polisen har kunnat identifiera Carolin och flera andra personer som handlade samtidigt som henne på macken genom deras kontokort. Mannen som polisen söker handlade med kontanter och har därför inte kunnat identifieras.

Man söker också en liftare som setts vid bensinmacken vid samma tidpunkt som Carolin.

– Han hade en ryggsäck och fritidskläder, brunaktiga, och var 25–30 år. Vi fick uppfattningen att han skulle vidare norrut, mot Gällivare”, sa vittnet Peter Ohlsson, till Expressen.

Övervakningsfilmen från bensinmacken sparades bara i tre dagar och den måste därför återskapas av experter. Bensinmackens hårddisk skickas nu till Norge för att få fram filmsekvensen, rapporterar Sveriges Radio Norrbotten.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela