Papa Dee: Jag släpar in henne

Daniel Wahlgren medger att han rivit ner saker i lägenheten i vredesmod men uppger att han inte försökt skada sin hustru.


Det har blivit Daniel Wahlgrens tur att svara på åklagarens och försvarets frågor i misshandelsmålet. Han minns inte vad som hände med blockljuset som tros ha använts för att skada hustrun. Han minns bara att han slitit ner det från hyllan det stod på. Wahlgren menar att det inte är en "stor grej". Enligt egen uppgift ger han sig på "döda ting" när han blir arg.

– Jag står vid köket och river ner det som står på hyllan, säger han, enligt Aftonbladet.

Brottsplatsanalysen visade att det fanns stora mängder av hustruns blod i trapphuset, hallen och runtom i lägenheten. Analysen visade också att det fanns blodfläckar som funnits där längre än sedan den påstådda misshandeln. Åklagaren tar upp detta eftersom det kan tyda på att det förekommit våld sedan tidigare. När Wahlgren får dessa frågor blir han irriterad.

– Du försöker få det till att jag är aggressiv och att jag gör sådant ofta, men så är det inte, säger Wahlgren efter åklagarens frågor.

– Jag släpar in henne i lägenheten. Jag har inte på något sätt försökt att skada henne, men benen har vikt sig på henne. Min enda tanke är att jag ska få in henne i lägenheten för att hålla henne hemma, berättar Wahlgren under förhandlingarna.

Förhören med vittnena inleds och en man berättar om när Daniel Wahlgren knuffar in hustrun i en vägg på Mäster Samuelsgatan. Enligt vittnet flyger hon omkring två meter och får en ordentlig smäll och börjar blöda. Vittnet stannar kvar med frun i cirka en halvtimme och Wahlgren lämnar platsen. Hustrun uppger att det är hennes man som gjort henne illa men tar sedan tillbaka den uppgiften, skriver Aftonbladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
I dag faller domen
Senaste nytt

Nya lagen många husägare missat – kan ge 3 000 kronor i böter

EU inför ytterligare sanktioner mot Hamas

1 timme sedan
EU inför nya sanktioner mot terrorstämplade Hamas och Islamiska Jihad efter terrorattacken mot Israel den 7 oktober i fjol. Nu inkluderas även tre av rörelsernas väpnade grenar.

Ica-butik ger bort gratis varor – varje vecka

1 timme sedan
I ekonomiskt kärva tider har en Ica-butik i Mellansverige valt att belöna sina stammisar. De ger bort en gratis vara varje vecka till en av sina kunder. – De är jätteglada, säger butiksbiträdet Linnéa till Nyheter24.

Kramfors: Polisen rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan
"Centrum, resultat efter trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Stockholm: Polisen rapporterar om knivlagen

2 timmar sedan
"Två personer bråkar i en bil.", skriver polisen på sin hemsida.

Förändringen på Leos lekland – så påverkas kunderna

2 timmar sedan
Leos Lekland byter design, inredning och hemsida. Nyheter24 har pratat med Gabriel Bergqvist, Marknadschef på Leos Lekland, som berättar hur förändringarna påverkar kunderna.