Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Frun: Vi tappar blockljuset i mitt huvud

Nyheter | 13/10/2008 10:53

Hustrun i misshandelsmålet har ändrat sin berättelse efter förhöret och uppger nu att hon skadats av en olyckshändelse.

Misshandelsrättegången mot artisten Papa Dee, Daniel Wahlgren, har nu inletts. Ett av bevisen som presenteras är ett grönt blockljus som haft spår av spår av hår och blod. Hustrun förklarar vad som hände med det omtalade blockljuset.

– Han tar blockljuset från hyllan. Jag får tag i det och tänker att jag ska slå det i mitt eget huvud. Han tar tag i det och försöker få ett grepp om det. Till slut tappar vi det och jag får det rakt i huvudet. Det gör ont och jag tänker "shit vad har hänt".

Hustruns psykiska problem och självskadebeteende står i centrum vid förhandlingarna. Hon har tidigare uppgivit att hon velat skada sig själv och att hennes make försökte hjälpa henne. Wahlgrens advokat, Ola Salomonsson, menar att Daniel Wahlgren kan ha tillfogat visst våld i omhändertagande syfte när frun haft sina panikångestattacker.

Den rättsmedicinska rapporten visar att hustrun har blåmärken och rodnader på stora delar av kroppen, ett blödande sår i huvudet, samt hudavskrapningar på händer, knän, armarna och låret. Skadorna bedöms orimliga att tillfoga på egen hand uppger rättsläkaren, skriver Aftonbladet.

Det omtalade blockljuset är fortfarande på DNA-analys, uppger Expressen.

Skrivet av: