Knivman fick pungen avbiten

Hunden försvarade sin matte när expojkvännen gick till attack.


HELSINGBORG. Efter att en kvinna hälsat på sin exkille hittades de både blodiga på var sitt håll. Kvinnan hade blivit knivhuggen i huvudet och mannen fått pungen avbiten. Nu åtalas mannen.

Det var i mars i år som kvinnan var på besök hos den 32-årige mannen. Sedan är det oklart vad som hänt, men när polisen kom till Planteringen i Helsingborg hade kvinnan och hennes hund fått flera knivhugg mot hals och huvud.

Mannen hittades därefter blodig. Hunden hade bitit av 32-åringens pung i försvar under knivattacken mot kvinnan. Både testiklarna fick opereras på plats igen.

Efter sjukhusvård kommer nu expojkvännen att åtalas för grov misshandel, skriver KvP.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Iran varnar Israel för "minsta lilla åtgärd"

Musk vill ta betalt av alla som skriver på X

Elon Musk vill ta betalt av nya användare på sin plattform X. Världens tredje rikaste man har länge fört ett krig mot fejkkonton på X, redan före köpet av sociala medier-jätten då den gick under namnet Twitter.

Rapport: Sjötappning inte orsak till rekordflöde

Vattnet steg rekordsnabbt och husägare stod handfallna vid sina skadade hus. När de rekordhöga flödena i skånska Kävlingeån svämmade över i slutet av januari ökade Sydvatten tappningen av Vombsjön för att hindra dammbrott – något som pekats ut som en av orsakerna till rekordflödet.

Rekordbeslaget: 1,8 ton metamfetamin i bil

Filippinsk polis har gjort ett rekordstort knarkbeslag: 1,8 ton metamfetamin, värt motsvarande över 2,5 miljarder svenska kronor om det skulle säljas på gatan.

Annonslyft – men motvind för dagspress och tv

Medieinvesteringarna ökade till drygt 1,1 miljarder kronor i mars, en ökning med 6,8 procent jämfört med samma månad i fjol, enligt underlag från medlemmarna i branschorganisationen Sveriges Mediebyråer.

KD vill ha en ny migrationspakt

KD lanserar ett första konkret förslag inför EU-valet i juni – en migrationspakt 2.0. Vi måste se till att få slut på årtionden av asyllotteri, säger partiledare Ebba Busch.