Fotgängare var för långsam – blev biten

"Han bara skrek på mig och bet tag i magen med tänderna."


En bilförare i Rumänien misstänks för misshandel efter att ha bitit en fotgängare. Den vildsinte mannen tyckte nämligen att fotgängaren tog alldeles för lång tid på sig att gå över gatan.

Han sprang då ut från bilen, greppade tag i mannens mage – och bet till.

– Han bara skrek på mig och tog tag i magen med sina tänder. Han rev sönder min tröja och nu har jag ett ganska äckligt sår där, säger 36-årige Mihai Nicoara.

Nicoara kommer från och med nu att snabba på när han går över gatan.

– Jag trodde inte ens att jag gick långsamt. Förare tutar ofta åt mig, men jag trodde att de bara menar väl, tillägger han, enligt Ananova.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Sverige bekämpar skogsbränder allt bättre

Armenien vädjar om FN-insats i Nagorno-Karabach

2 timmar sedan
Armenien vädjar till FN om en insats för att garantera säkerheten för etniska armenier i Nagorno-Karabach. Vädjan kommer efter Azerbajdzjans militäroffensiv i den omstridda utbrytarregionen.

Tolv länder får fler i EU-parlamentet

2 timmar sedan
Tolv länder får en eller två platser till i EU-parlamentet att fördela i valet nästa år. Finland och Danmark får vardera ett till mandat till 15 var, men Sverige får inga ytterligare utan blir kvar på 21 mandat.

Tiotusentals demonstrerade mot polisvåld

igår 22:22
Tiotusentals människor i Frankrike har demonstrerat mot polisvåld under lördagen, i protester som organiserades av vänsterorganisationer.

Världens äldsta träbygge hittat i Zambia

igår 22:06
En 476 000 år gammal träkonstruktion har grävts fram i Zambia, rapporterar SVT Nyheter. Träkonstruktionen är den äldsta som hittills har hittats.

Sis-chefer tagna ur tjänst efter intervjuer

igår 21:56
Två centrala chefer för Statens institutionsstyrelse (Sis) har tagits ur tjänst och anmälts till Statens ansvarsnämnd (San), rapporterar SVT Nyheter.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.