På måndag 4/12 släpper Lidl en ny limiterad merch-kollektion.
På måndag 4/12 släpper Lidl en ny limiterad merch-kollektion. - Foto: Christine Olsson/Roger Lundsten / TT

Då släpper Lidl sin nya klädkollektion – kan bli kaos: "Bra att vara ute i god tid"

Den 4 december släpper matvarujätten en ny merch-kollektion i en begränsad upplaga. Lidls kläder brukar vara väldigt populära och sälja slut snabbt. Nu misstänker man att även måndagens släpp kommer locka många.


Nyheter24 har tidigare skrivit om Lidl och de klädkollektioner som kedjan släpper med jämna mellanrum. Kläderna har blivit otroligt populära de senaste åren och nya släpp brukar sälja slut väldigt fort.

Kunderna rasar över Lidls nya förpackningar: "Korkat"

Lidlkläder säljs dyrt på auktionssajter

År 2020 lanserade Lidl skor i en limiterad upplaga. Skona kostade 199 kronor i butik, men såldes sedan för tusentals kronor på auktionssajter, då de var så stor efterfrågan.

Nu har det blivit dags igen, på måndag den 4 december släpper Lidl en exklusiv merch-kollektion i begränsad upplaga. 

I en intervju med Nyheter24 berättar Lidls presschef Nahir Aslan om den nya merch-kollektionen och vad man kan förvänta sig av måndagens släpp.

– I år består kollektionen av kläder i olika färger, skor, strumpor och hattar som tolkar de rådande trenderna. Vi tror och hoppas att de faller alla Lidl-fans i smaken även i år, säger Nahir Aslan till Nyheter24. 

Trycket förväntas bli högt på måndag

Det är ofta högt tryck när en ny kollektion släpps och det förväntar man sig även på nu på måndag.

– Vi vet att våra släpp är hett eftertraktade. Det spelar ingen roll om det är Lidl-posters, lemon snacks, eller – som i det här fallet – Lidl merch-kollektionen. Trycket på våra produkter brukar vara stort och sälja slut på väldigt kort tid. 

Bör man köa för att ens ha en chans att få tag i ett plagg?

– Om man vill vara säker på att få tag på sina favoritplagg är det bra att vara ute i god tid, eftersom varje butik får en begränsad upplaga som inte kommer att fyllas på, säger Nahir Aslan till Nyheter24. 

Lidl släpper ny klädkollektion – förväntas bli kaos: "Häng på låset"

/
Senaste nytt

Kortare arbetsvecka testas i Köpenhamn

Pourmokhtari: Inte aktuellt med SD i regering

Klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari (L) utesluter att sitta i en regering med Sverigedemokraterna efter nästa val. Då är inte jag en del av den.

Oscar Properties vd avgår

Oscar Proporties vd Carl Janglin avgår med omedelbar verkan, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Tyskland: It-slarv möjliggjorde rysk avlyssning

Rysslands avlyssning av ett hemligt samtal mellan höga befälhavare i tyska luftvapnet berodde på slarv från en av deltagarna, säger Tysklands försvarsminister Boris Pistorius.

It-attack mot avfallsbolag i Blekinge

Västblekinge Miljö AB – det kommunala bolaget för avfallshantering i Karlshamn, Sölvesborg och Olofström – har drabbats av en it-attack, uppger SVT Nyheter. De anställda kan inte använda sin e-post och kommer heller inte åt fakturahanteringen eller kundadministrationen.

Totalstopp i tysk Teslafabrik efter brand

1 timme sedan
Det råder totalstopp i Teslafabriken utanför Berlin efter en brand som lett till ett omfattande elavbrott, rapporterar den tyska tidningen Maerkische Allgemeine Zeitung.