Riksdagens nätverk mot antisemitism arrangerar en kippavandring på onsdagen. Ministrar och partiledare ska gå med och manifestera mot antisemitism. Arkivbild.
Riksdagens nätverk mot antisemitism arrangerar en kippavandring på onsdagen. Ministrar och partiledare ska gå med och manifestera mot antisemitism. Arkivbild. - Foto: Janerik Henriksson/TT

Ministrar går i kippavandring mot antisemitism

Nio ministrar deltar i dag i en kippavandring i centrala Stockholm. Även Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson går med i manifestationen mot antisemitism.


Kippavandringen startar vid Raoul Wallenbergs torg klockan 13. När den avslutas är statsminister Ulf Kristersson (M) är en av dem som håller ett anförande.

Vandringen arrangeras av riksdagens nätverk mot antisemitism.

TT
/
/
/
Senaste nytt

Lantbrukare åtalas för fusk med klimatstöd

Anders Borg tar klubban i LKAB

Finansminister Elisabeth Svantesson har beslutat att nominera den tidigare finansministern Anders Borg till ordförande i statliga gruvbolaget LKAB.

En död efter kollision med lastbil

En man i 40-årsåldern har avlidit efter en trafikolycka utanför Tingsryd i Kronobergs län. Olyckan inträffade vid en kollision mellan en lastbil och en personbil. Den skadade mannen fördes till sjukhus med ambulans men hans liv gick inte att rädda.

Vintrigt värmerekord i Grekland

Den gångna vintern var den varmaste som har uppmätts i Grekland, enligt landets ledande forskningsinstitut.

Fem anhållna för dubbelmord

Fem personer har anhållits misstänkta för att vara inblandade i ett dubbelmord i Göteborg i början av februari.

Ungerskt Nato-nej – till Rutte

1 timme sedan
Ungern har hittat en ny käpp att sätta i Nato-hjulet, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.