Rasande övervintrare fick fängelse

Gick lös på inredningen i en kolonistuga.


Det var i november 2008 som en man hittade en sovande man i sin stuga i ett koloniområde i Kalmar. Nu har inkräktaren dömts till fängelse.

Men mannen, som man kan anta tänkt övervintra i stugan, hade varit på samma plats tidigare. I oktober 2007 besökte han samman stuga och då slog han inredningen sönder och samman.

Fängelsestraffat på fem månader inbegriper även andra brott, bland annat misshandel, stöld och narkotikabrott, skriver Barometern.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fått den här lappen på din bil? Nu varnar polisen

Bostadsrätt: Få 200 000 kronor mer för din lägenhet

Enligt Boolis analys har man räknat ut att det går att få 200 000 kronor mer när man säljer bostadsrätten i storstadsregionerna, eller 150 000 i inlandet, om man piffar till "hemmets hjärta".

Postkodlotteriet varnar: Medlemmar luras till dyr avgift

Många som tänkt avsluta sin prenumeration hos Postkodlotteriet har åkt på en oväntad utgift – från ett helt annat företag. – I mina och de flesta av mina kollegors ögon handlar de omoraliskt, säger Roger Magnergård, presschef på Postkodlotteriet, till Nyheter24.

Vanliga missen när du sparar åt ditt barn – ekonomen: "Svårt"

Som förälder vill man gärna skapa en ekonomisk buffert för sitt barn, men att spara pengar i 18 år kan vara utmanande. Nyheter24 har pratat med Stefan Westerberg, privatekonom på Länsförsäkringar, som avslöjar det vanligaste misstaget som föräldrar gör.

Åtalas för att ha uppmanat till självmord

Sedan en man blivit uthängd på en nätsajt som pedofil uppmanades han att ta livet av sig. Nu åtalas en kvinna i Kalmar för uppmaning till självmord, rapporterar P4 Kalmar.

Kunderna rasar på Arlas mjölkförpackningar: ”Bojkott”

Det fullständigt kokar i ett kommentarsfält på Arlas hemsida. Vad är det kunderna rasar på? Mjölkförpackningarna.