Pojke slogs blodig i rätten

Attackerades mitt framför ögonen på domaren.


UMEÅ. En pojke attackerades under en pågående rättegång i Umeå och slogs blodig i samband med att han vittnade. Pojken, som var ett av offren i ett misshandelsmål, attackerades av ett av de andra offren mitt framför ögonen på domaren, skriver Västerbottens Folkblad.

Händelsen inträffade på måndagen vid lunchtid. Rådmannen och rättens ordförande Anders Carlbaum säger att det inträffade är mycket ovanligt.

Rättegången rör fem ungdomar i åldrarna 16 till 19 år som är åtalade för försök till mord och grov misshandel. Med hjälp av olika tillhyggen ska de ha misshandlat tre personer bakom ett gym i Marieberg i Umeå i början av april. Ett av offren ådrog sig livshotande skallskador.

Skrivet av:

Senaste nytt

Hizbollah avfyrar raketer efter Israelattack

Polisen i Åre rapporterar om trafikolycka

"Polisen får in en anmälan om en viltolycka på E14 mellan Strand och Uppland.", skriver polisen på sin hemsida.

Här dansar Gunilla Persson med epa-killar i Norrköping: "Vilken fest"

Gunilla Persson, 65, är aktuell med Melodifestivalen. I dagarna åkte hon igenom sin födelsestad Norrköping. Nu sprids en video på henne när hon dansar med epa-killar på en parkeringsplats utanför Max.

Regeringen föreslår nya avlyssningslagar

1 timme sedan
Regeringen har beslutat om en lagrådsremiss för att ge polisen fler så kallade preventiva tvångsmedel, som bland annat buggning, redan i sommar.

Ambulanspersonal i Gaza: Behöver år av terapi

1 timme sedan
Barn sprängs ihjäl och kollegerna dör i bombregnet. Med livet som insats försöker ambulanssjukvårdare försöker rädda liv i krigshärjade Gaza. Det här kriget har varit ett av de tuffaste, säger en sjukvårdare i en dokumentär från arabiska BBC.

Källor: Iran förser Ryssland med robotar

1 timme sedan
Iran har försett Ryssland med flera hundra ballistiska robotar, skriver Reuters på sin sajt.