Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Polisen nära att hitta Carolin

- 22/10/2008, 09:35 -

50-åringen har berättat var han gömt kroppen.

Den 50-årige mannen som sitter häktad för mordet på Carolin Stenvall har erkänt var han gömt kroppen. Det rör sig inte om en exakt plats men polisen har lyckats avgränsa ett område på cirka fem mils radie där sökandet nu koncentreras. De har även gjort vissa fynd som en grön presenning och nätliknande stycken.

–Han vet vilket område han varit i, tiden begränsar området. Det rör sig om ett område på fem mils radie. Han kan inte minnas att han grävt ned eller gömt undan kroppen, säger Leif Gustavsson till Norrländska Socialdemokraten.

50-åringen som tidigare försökte ta sitt eget liv uppges efter erkännandet må bättre och är enligt sin advokat Leif Gustavsson inställd på att hjälpa polisen i sökandet.

–Han inser att det ser illa ut för honom . Därför vill han hjälpa till, säger hans försvarare, Leif Gustavsson till Norrländska Socialdemokraten.

Skrivet av: