Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Falldöd misstänks vara mord

- 06/07/2009, 05:44 -

Polisen utesluter inte att kvinnan kan ha utsatts för ett brott.

MALMÖ. En 28-årig kvinna omkom efter att ha fallit ut från tredje våningen i en fastighet i Malmö på söndagen. Polisen utesluter inte att kvinnan kan ha utsatts för ett brott.

Vid 18-tiden kom larmet om att kvinnan fallit ut från ett fönster. Hon fördes svårt skadad till sjukhus, men hennes liv gick inte att rädda.

– Jag gick ut och såg kvinnan ligga blodig i källartrappan. Hennes man skrek hysteriskt samtidigt som han försökte återuppliva henne. Han vädjade om hjälp, men ingen gjorde något, säger Viveca Lundberg, som bevittnade händelsen, enligt Aftonbladet.

Kvinnan ska ha kommit till Sverige först i förra veckan och flyttade då in med mannen, som hon enligt uppgifter tvingats gifta sig med. Men i nuläget vill polis inte avslöja om det rör sig om hedersrelaterat våld. Samtidigt säger flera grannar att det varit stökigt i lägenheten under de senaste dygnen.

Polisens tekniker har undersökt lägenheten.

– Den tekniska undersökningen säger inte så mycket än om vad som har hänt, säger Bo Paulsson, inre befäl vid polisen i Malmö, till TT.

Dödsfallet utreds tills vidare som mord alternativt dråp. Under natten hördes en 32-årig man som fanns i lägenheten tillsammans med kvinnan. Han släpptes efter förhören, men misstankarna är inte avförda från utredningen, enligt Bo Paulsson.

Skrivet av: