50-åringens jaktlag dna-testas

Polisen låter nu dna-testa 50-åringens jaktkamrater för att ta reda på om någon annan kan vara inblandad i Carolin Stenvalls försvinnande och död.


GÄLLIVARE. En av hypoteserna som polisen arbetar med är att 50-åringen kan ha haft en medhjälpare. Polisen utreder fallet förutsättningslöst och utesluter ingenting, enligt kammaråklagare Ulrika Schönbeck.

– Det finns dna-spår säkrat i Carolin-utredningen som vi måste gå till botten med. Mera än så kan jag inte säga. Men ingen av männen i jaktlaget är misstänkta för någonting, förklarar Ulrika Schönbeck, till Piteå-Tidningen.

Men jaktledaren Ingvar Nordström känner sig inte orolig trots att han liksom de andra i 50-åringens närhet granskas av polisen. Han är den som bor närmast 50-åringens fritidshus och är intressant i utredningssyfte.

– Polisen var här tidigare i veckan och "topsade" mig. Jag har ingenting att dölja och det känns helt okej, även om hela den här historien är så obegriplig och hemsk, säger jaktledaren Ingvar Nordström.

Den 12 september, då Carolin Stenvall försvann, ingick 14 personer i 50-åringens jaktlag, skriver Piteå-Tidningen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Jaktlaget i chock
Senaste nytt

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

1 timme sedan
Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.