Götblad anmäld för Säpo-larm

"Är man polischef borde man veta att Säpo inte utför sjuktransporter."


En man från norra Gotland har fått nog av polischefen, Carin Götblads, arrogans.

Han har nu JO-anmält Götblad för att hon larmade Säpo i samband med en olycka i sitt fritidshus på Gotland, skriver Helagotland.se.

Mannen frågar sig om Götblad försöker tävla med sparkade landshövdingen Samuelsson om att vara ”Gotlands mest omdömeslösa kvinna”.

Götblad skadade sitt knä i fallet och kunde inte nå sin mobiltelefon för att ringa 112. Därför tryckte hon på larmet som går direkt till Säpo. Men de dök aldrig upp så hon fick krypa ut på gatan, där hon så småningom fick hjälp av förbipasserande.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Skjuten i Malmö inte livshotande skadad

C vill sänka skatten med 13 miljarder

Centerpartiet satsar 13 miljarder kronor på ett jobbskatteavdrag i sin skuggbudget. Två miljarder kronor mer än i regeringens budget.

Katolska kyrkan diskuterar samkönade äktenskap

Påve Franciskus har föreslagit att katolska kyrkan ska kunna välsigna samkönade par. Det har lett till kraftiga reaktioner och flera konservativa kardinaler utmanar påven.

Ryssland: Drygt 30 drönare nedskjutna i natt

Över 30 ukrainska drönare har förstörts i Rysslands västra delar under natten, hävdar Ryssland. Enligt försvarsdepartementet har även en attack mot Krim vattenvägen avvärjts.

Mordet på Tove: Nu inleds rättegången i hovrätten – flera expertvittnen ska höras

1 timme sedan
Johanna Jansson och Maja Hellman fick livstids fängelse för mordet på Tove, 21. Men när hovrätten nu prövar fallet är det med en ny åklagare, ny försvarare och nya vittnen. Dessutom har försvararen Clea Sangborn fortsatt möjlighet att gå vidare med sin jävsanmälan – och få rättegången omprövad.

Tjänstesektorn bromsar – men pristrycket består

1 timme sedan
Tjänstesektorn ser allt dystrare på framtiden och mycket tyder på att det blir ännu värre innan det vänder, enligt inköpschefsindex för tjänsteföretagen från Swedbank/Silf. Men trycket uppåt på priserna i sektorn består.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.