Onsdag 30 Nov
Stockholm

Jaktlaget i chock

" Tänk om vi hade kommit på honom"

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 12 september klockan 06:00 var laget beredda för att ge sig ut på vakt. Allt var precis som vanligt. Men männen börjar nu fundera kring vad som egentligen hände den där dagen.

– Sedan har man börjat fundera vad som hade hänt om vi hade kommit på honom, när han flyttade kroppen och så. Det är sådana tankar som börjar komma, säger Jimmy Näckstam, enligt Kuriren.

Den dagen var Näckstam utsedd till hundförare med hunden Jeppe. När Jeppe var ute på sök såg han den i dag mordmisstänkte mannen stressat gå förbi.

– Han var nog aldrig och satte sig på passet utan slog nog bara en lov runt det, menar Näckstam.

JImmy Näckstam var helt säker på att klockan var halv åtta på morgonen då han såg 50-åringen. Mannen måste då ha avverkat de dryga fyra kilometerna till älgtornet på mindre än en och en halv timme. Det visar att den mordmisstänkte bara var fram och tillbaka till platsen.

Men just då tyckte han inte att det var något märkligt. Som brukligt är rapporterade han bara till jaktledaren att 50-åringens pass inte längre var bemannat.

– Vi brukar inte ta det så hårt och det är inget problem att lämna jakten. Det kan vara en bilbesiktning eller något annat, säger Jimmy Näckstam.

Näckstam vill inte spekulera kring vad som kan ha hänt. Men däremot tror han att mannen måste ha haft någon slags koppling till Carolin, skriver Kuriren.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nästa artikel
Invånarna i fasa

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.