24-åring omkom i bil mot träd

Räddningspersonal gjorde insats - mannen dog på sjukhus. (TT)


VÄXJÖ. En 24-årig passagerare förolyckades då en personbil kraschade in i ett träd vid länsväg 877 vid Tjureda två mil norr om Växjö på fredagskvällen. Den 19-årige föraren av bilen skadades svårt och vårdas på Centrallasarettet i Växjö.

Vad som orsakade olyckan är oklart. Fordonet med de båda männen gick först av vägen på högra sidan och därefter över vägbanan mot trädet på den motsatta sidan. 24-åringen var vid liv då räddningspersonal kom till platsen men avled på sjukhuset.

Männen var på väg till en träff i Växjö. När deras vänner saknade dem och hörde talas om en trafikolycka ringde de till polisen som därmed snabbt kunde identifiera den döde och hans kamrat.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förändringen på Leos lekland – så påverkas kunderna

Handelsbankens uppmaning till kunderna: ”Rädda pengarna”

Efter att flera olika myndigheter och banker varnat för bedrägeriförsök har turen nu hamnat hos Handelsbanken. I ett utskick uppmanar banken sina kunder att ”rädda pengarna”.

Vapiano förbjöds servera alhokol – hade Kronofogdskulder av betydande belopp

I december 2023 förbjöds en Vapianorestaurang servera alkohol, då de bröt mot alkohollagen och hade Kronofogdskulder av betydande belopp. Nu har beslutet omprövats i Förvaltningsrätten.

FN vill ha direktlinje till Israels styrkor

FN vill ha en direktlinje till de israeliska styrkorna i Gaza för att kunna leverera nödhjälp säkert och effektivt.

Polis sköt flicka med elpistol på Sis-hem

En 13-årig flicka som är placerad på ett Sis-hem utanför Linköping sköts med elpistol i samband med ett polisingripande på torsdagen, rapporterar Corren.

Polisen i Bjuv rapporterar om brand

1 timme sedan
"Idrottsvägen. Brand i byggnad.", skriver polisen på sin hemsida.