Man svårt knivskuren i Falkenberg

En man i Falkenbergs kommun knivskars i halsen på måndagskvällen. (TT)


En man i 50-årsåldern i Älvsered i Falkenbergs kommun knivskars i halsen på måndagskvällen. Mannen kunde själv larma SOS Alarm och polisen. Han fördes till sjukhuset i Varberg där man, enligt polisen, beskrev hans tillstånd som allvarligt men inte livshotande. Larmet kom 19.20. Mannen hittades i nära anslutning till sitt hus.

– Omständigheterna är mycket oklara. Mannen bodde ensam och det är en bit till närmaste granne. Det finns inga vittnen och vi har inte kunnat höra honom än. Han sövdes ned på sjukhuset, säger Mikael Lund, vakthavande befäl vid Hallandspolisen till TT.

En förundersöknings har inletts och rubriceringen är försök till mord.

Skrivet av:

Senaste nytt

Ryssland stoppar bensinexporten i sex månader

Villa övertänd i Kristinehamn

En villa i Kristinehamns kommun har fattat eld, enligt Expressen. Magnus Åkervik vid SOS Alarm säger att det finns en spridningsrisk.

Därför säljer Kronofogden 667 000 burkar energidryck på auktion

Kronofogden har sålt 667 000 burkar energidryck på en auktion. Burkarna är en del av totalt 1, 2 miljoner energidrycker som svenska staten ska sälja. Anledningen handlar om ett österrikiskt brottsmål.

50 kilo knark i garaget – tio års fängelse

I ett garage på Orust i Bohuslän hittade polisen nästan 50 kilo narkotika. Nu döms en man till tio års fängelse, rapporterar P4 Väst.

Kunderna rasar mot Bregott: "Så jävla uselt"

Bregott möter stark kritik från kunderna efter att de gjort smörpaketen mindre och samtidigt höjt priserna. Kunderna misstänker krympflation.

Polisen rapporterar om försvunnen person, Sundsvall

"Polisen söker iakttagelser av en försvunnen kvinna", skriver polisen på sin hemsida.