Svenska nazister värnar hemlösa

"Men bara etniska svenskar."


När du trodde att du hört allt:

Det nystartade nazistiska partiet Folkfronten har gjort en klädinsamling till stöd för hemlösa. Men bara etniskt svenska hemlösa. Längre än så sträcker sig inte välviljan.

Men det är ingenting som Stadsmissionen, som tacksamt tar emot alla bidrag, även detta, bryr sig om.

– Vi bestämmer själva hur vi använder det vi har fått in. Och en stor del av vår verksamhet handlar om att stötta arbetslösa och lågutbildade invandrare, säger Lars Linebäck, Stadsmissionen, till Corren.

Folkfronten bildades nyligen ur spillrorna av Nationalsocialistisk Front, som gick i graven efter att ha gjort ett uselt resultat i valet 2006. Det svenska folket verkar helt enkelt inte vara redo för nationalsocialismen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.

Expresidenten Zuma stoppas från val i Sydafrika

Sydafrikas tidigare president Jacob Zuma har exkluderats från landets val i maj, meddelar valmyndigheten.

Femte person misstänkt för väskmordet

Ytterligare en person, en 27-årig kvinna, har häktats i sin utevaro misstänkt för inblandning i det så kallade väskmordet på Värmdö utanför Stockholm, rapporterar Smålandsposten.