Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kändisregissör åtalad - slog kvinna

Nyheter | 28/01/2009 06:19

En känd teaterregissör har åtalats för misshandel av en kvinna i Stockholm.

Det var utanför krogen Salt i Stockholm som misshandeln ägde rum. Ett flertal personer blev vittne till hur den välkände regissören "golvade" en kvinnlig kroggäst vid entrédörren. Efter attacken ska kvinnan enligt egen utsago ha svimmat av.

Men regissören och hans fru som även hon var på plats, förnekar att någon misshandel skulle ha ägt rum. I stället anklagar de målsäganden för lögn och skådespeleri.

– Hon ligger där plötsligt och spelar död, säger frun i förhör enligt Metro.

Paret hade tidigare under kvällen stött på kvinnan och hennes väninna på restaurang Gambrinus. Efter en del drickande fortsatte så sällskapet till krogen Salt där bråk omedelbart uppstod. Regissören ska då ha velat lämna stället men av okänd anledning ha tappat kontrollen utanför, där han också slog omkull kvinnan.

– Något nämnvärt skådespeleri vill jag inte säga att det var. Däremot var hon full och hopplös, säger regissören till Metro.

Regissören åtalas nu alltså för misshandel. Han är välkänd från de flesta teaterscener i Stockholm och har även regisserat vid Dramaten.

Skrivet av: