Torsdag 21 Okt
Stockholm

Knarkfamilj gripen

Far och son inblandade.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

KARLSTAD. Det började med att pappan i familjen greps. Polisen gjorde en husrannsakan på jakt efter vapen och kammade noll. Vapen alltså. I stället hittade poliserna nyckeln till ett förråd som visade sig innehålla 500 liter öl, vin och sprit. De hittade även en bilnyckel. Med tanke på den avkastning den första nyckeln gav såg polisen det som ett tecken och började söka efter en matchande bil.

Efter en del så kallat polisarbete blev det bingo.

– Man hittar också en bilnyckel och via ett visst detektivarbete hittade man det garage där bilen fanns, berättar åklagare Stefan Wessberg för Nya Wermlands-Tidning.

Och det var inget dåligt åk spritpappan gled omkring i. Den matchande bilen visade sig vara en BMW av det flådigare slaget som mannen betalat kontant för. Inte illa pinkatt av en arbetslös 41-åring.

I bakluckan på åket blev det åter bingo för polisen. Där hittade man ett kilo oljigt hasch. Vilket ger ungefär 1 000 normaldoser på gatan. Lägg en hundring bakom varje dos så förstår du varför mannen gled omkring i en BMW. Att det handlar om röka för eget bruk är uteslutet, menar åklagaren, skriver Nya Wermlands-Tidning.

14-åriga sonen tog över knarkaffärerna

Efter att till en början ha erkänt kännedom om en del av haschet nekar nu mannen helt. Blir han fälld av domstolen har han ett ettårig vurpa att se fram emot för narkotikabrott och olaga spritinnehav.

Bara några dagar efter att mannen greps åkte hans 14-åriga son fast med ett hekto hasch vid en misstänkt knarkaffär. Det verkar som om ynglingen försökte ta ett steg upp i familjen när farsgubben satt bakom lås och bom.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela