50-åring misshandlade man på disko

En 50-åring åtalades på tisdagen för misshandel på ett diskotek.


HÄSSLEHOLM. En 50-årig man åtalades i dag, tisdag, för att ha misshandlat en 35-årig man på ett diskotek i Hässleholm. 50-åringen avlade i slutet av april ett besök på "Klubb 25" på Hotell Statt i Hässleholm.

Strax efter midnatt uppstod bråk mellan 50-åringen och en 35-årig besökare på nattklubben.

Av åklagarens framställan framgår att männen befann sig på dansgolvet när 50-åringen plötsligt gav 35-åringen ett knytnävsslag i ansiktet.

Men misshandeln fortsatte. 50-åringen tog tag i den yngre mannens hår och knäade honom i ansiktet tills blodvite uppstod.

När polisen kom till platsen hade 35-årigen redan gått därifrån och lät genom ordningsvakterna hälsa att han inte var intresserad av att anmäla händelsen. Inte heller ville han uppsöka sjukvård, enligt Skånskan.

Men det hjälpte inte 50-åringen. Misshandel faller under allmänt åtal.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hizbollah: Skickat drönare mot Israel

Bostadsbyggandet faller i USA

Bostadsbyggandet i USA sjunker. Nystartade bostadsbyggen föll med 14,7 procent i mars, till en årstakt på 1,32 miljoner byggen. Det är den lägsta nivån sedan augusti i fjol, visar nya siffror från det amerikanska handelsdepartementet.

Hjälp, mitt barn har också börjat snusa • Experten: "Skäms"

Hur ber man sitt barn sluta snusa utan att det blir ett bråk? Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som avslöjar hur man gör.

IMF höjer global tillväxtprognos

Internationella valutafonden (IMF) höjer prognosen för global tillväxt 2024 ett snäpp, till 3,2 procent. Det är 0,1 procentenhet högre än vad IMF:s ekonomer såg framför sig i januari.

Ökad ilska och oro i M efter opinionsmätning

På onsdagen röstar riksdagen om den nya könstillhörighetslagen. Samtidigt har en ny opinionsmätning eldat på "oron, ilskan och frustrationen" inom Moderaterna för lagförslaget.

Kvinna hittad död – man anhållen

En man har anhållits efter att en kvinna hittats död i sitt hem i Kungsbacka, rapporterar Kungsbacka-Posten.