Måndag 20 Sep
Stockholm

Pappa grep smygfilmare - fotade flickor i campingduschen

Polisen har beslagtagit mobilen för att undersöka ytterligare brott.
1 av 2
Polisen har beslagtagit mobilen för att undersöka ytterligare brott. Foto: Claudio Bresciani / Scanpix
Pappan grep mannen på bar gärning när han smygfilmade två unga flickor.
2 av 2
Pappan grep mannen på bar gärning när han smygfilmade två unga flickor. Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX

Mannen som fotade barnen togs på bar gärning av en pappa som höll fast honom till polisen kom.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

ÖLAND. Det var i söndagskväll som en pappa vid Mölltorps Camping upptäckte att en man i 30-årsåldern smygfotade hans barn i duschen. Smygfilmaren togs på bar gärningen när han med sin mobilkamera fotade och filmade två flickor.

- Det känns förskräckligt att det här händer på vår camping. Vi har byggt om servicehuset nu så att det inte kan upprepas. Polisen har sagt att vi kan vara lugna, säger Isabell Risshall vid Mölltorps Camping, till Nyheter24.

När pappan hittade mannen utanför duschen grep han tag i honom och höll fast honom tills polisen kom till platsen. Enligt Anders Olsson som arbetar som inre befäl på Kalmarpolisen är mannen nu misstänkt för sexuellt ofredande.

– Han erkände direkt på plats och poliserna förhörde honom. Vi vet ännu inte i vilken utsträckning som han har fotat eller filmat andra. Det vi vet är att ytterligare en kvinna också har blivit utsatt, säger Anders Olsson, till Nyheter24.

Polisen gjorde en husrannsakan av mannens hem på campingen. En förundersökning har nu inletts och polisen ska gå igenom mannens telefon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela