Raggade barn för sex

Den 25-årige mannen letade upp barn på chattsajter på nätet och förgrep sig på dem.


Den 25-årige mannen letade upp barn på chattsajter på nätet och förgrep sig på dem. Nu åtalas han i Attunda tingsrätt, skriver Metro.

Mannen ska ha begått sexuella övergrepp mot sex barn mellan 10 och 14 år. Han misstänks också för barnpornografibrott.

– Det första brottet skedde 2002, men vi har fått kännedom om samtliga brott nu, säger kammaråklagare Ulrika Lindsö till tidningen.

Bland annat ska en 13-åring ha utsatts för våldtäkter under tio månader. En tioåring uppmanades att onanera framför webbkameran.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Grönt ljus för tysk könstillhörighetslag

Kristersson: "Det här är inte mitt Sverige"

Statsminister Ulf Kristersson (M) inleder sitt tal på Moderaternas Sverigemöte med att prata om mordet på pappan i Skärholmen.

Telia backar efter hårda kritiken: "Stor oro"

Telia drar tillbaka ett förslag efter att ha mött kritik. Ett avslöjande från Aftonbladet visade att telekombolaget planerade att övervaka sina anställdas datorer.

Viaplay byter ut delar av styrelsen

Den förlusttyngda strömningstjänsten Viaplay byter ut delar av sin styrelse.

Polischef efter mordet: Fortsätt visa kurage

En pappa sköts till döds i en gångtunnel, enligt medier efter att ha konfronterat ett ungdomsgäng. Polismästare Carin Götblad hoppas att privatpersoner kommer fortsätta våga visa civilkurage ändå. Annars riskerar vi att få ett totalt laglöst samhälle, säger hon.

Inget människorov i Mellerudsfallet

1 timme sedan
De tre flickorna uppges själva ha sagt att de hållits inlåsta. Brottsrubriceringen som är aktuell är dock enbart misshandel, rapporterar Göteborgs-Posten.